Press - HABAS

Sharp är vinnare av upphandlingen av Helsingborg Arena & Scen AB

Sharp är vinnare av upphandlingen av kassasystem till Helsingborg Arena och Scen AB, som inkluderar Sofiero Slott och Slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Arena. Avtalet gäller under 3 år med möjlighet till förlängning under ytterligare 4 år.

- Avtalet gäller för 45 kassasystem och 4 mobila kassalösningar. Det är otroligt roligt att kunna möta behovet av flexibilitet med både stationära och bärbara kassalösningar. Vårt stora utbud av kassor som både är enkla att hantera men samtidigt uppfyller kundens säkerhetskrav är några av våra starka sidor, säger Johan Sundberg, tekniskt ansvarig och projektledare för hela projektet på Sharp.

- Kunden gjorde en väldigt seriös upphandling där pris bara var en av flera faktorer som beaktades. Jag är stolt att Sharp vann upphandlingen tack vare att vår lösning bedömdes generera det största mervärdet för kunden. Ett område där vi stack ut jämfört med konkurrenterna var vår föreslagna införandeplan d.v.s. hur lösningen ska implementeras på de olika arenorna. Vi har lärt oss mycket av tidigare genomförda liknande leveranser, något som hjälpte oss att vinna denna viktiga och prestigefyllda affär, säger Anders Livner, Bid Manager Major Account på Sharp.

- Just vår långa erfarenhet och breda kompentens inom företaget tillsammans med rätt produkter gjorde att vi kunde arbeta snabbt och erbjuda lösningar som passar kunden, säger Peter Helg, Account Manager Point of Sales Systems på Sharp.