Bordskopiatorer

Bordskopiator

Oavsett om du behöver en skrivare för ditt hemmakontor, har ett mindre företag eller jobbar i ett team kan en bordskopiator vara den perfekta lösningen för att skriva ut, kopiera och scanna. Den är liten och kan placeras på ett bord och på så sätt funkar den bra i små utrymmen.

Product-Photocopier-MX-C357F

Små men flitiga

En bordskopiator som du kan ställa på skrivbordet har många funktioner men skiljer sig från en A3-färg kontorsskrivare som placeras på golvet. Gemensamt för de minsta A4 svartvita bordsskrivarna även kallad allt i ett skrivare till multifunktionsskrivare är att de kopierar, skriver ut, scannar och faxar men de är utformade för att passa olika behov och tar olika stor plats.

Praktiska och kompakta bordskopiatorer är speciellt utformade för att passa i små utrymmen som i en hylla eller på ett skrivbord. Med smart teknik är de redo att anslutas och fungerar direkt. Bordskopiatorer har en självklar plats på mindre företag och hemmakontor. 

Woman working at home office with laptop and printed documents

Bordskopiatorer har hög säkerhet

Du känner till att hackare kan komma åt data som inte är skyddad? Bordsskrivare kan utrustas med en hårddisk eller SSD som lagrar all data, utskrifter, scannade dokument och kopior som kan vara känsliga för stöld och manipulering. Många bordskopiatorer av hög kvalitet erbjuder nu en rad förbättrade säkerhetsfunktioner som standard eller tillval för att skydda företagsdata på hårddisken, inklusive;

  • S/MIME kryptering för säker e-posttrafik.
  • Serverlöst system för säkra utskrifter.
  • whitelist ger godkända applikationer tillgång till systemet.
  • Övervaka användning av maskinen
Man-pressing-lock-icon-on screen

A4 eller A3 – vilket pappersformat behöver du?

Viktigaste orsaken för att välja A4 svartvit kopiator eller A4 färgkopiator för skrivbord är att de passar i mindre utrymmen, så att du kan kopiera och skriva ut utan att ta upp stora ytor. Utskrifter av A3-papper kräver mer omfattande teknik. Så om du till exempel behöver producera häften, affischer och reklamdisplayer behöver du en A3 färgkopiator eller en A3 svartvit kopiator för att hantera arbetsmängden och skriva ut i de större storlekarna.

Innerfinisher

Enkel, mångsidigt och praktisk

Som namnet antyder, en bordsskrivare ska finnas inom räckhåll så att du enkelt kan kopiera och skriva ut vilket gör din vardag mer bekväm och praktisk. Det här är en skrivare som gör stor nytta på mindre företag och när dina behov och ditt företag växer kan du uppdatera med tillval så att du skalar upp, till exempel med ytterligare pappersfack för att öka kapaciteten och på sätt flytta skrivaren från skrivbord till att stå på golvet.

Hemmakopiatorer och skrivare behöver inte vara golvstående. Om du letar efter en vanlig kontorsmaskin eller en som skriver ut i färg med olika tillval och efterbehandling – hålslag och häftning, kan du anpassa skrivaren efter dina behov.

 

Woman at desk in small office with printer in background