Färgkopiatorer

Mångsidiga som ger hög kvalitet

När du vill att dina kopior och utskrifter ska ha det lilla extra ska du välja en färgkopiator.

Med en färgkopiator kan du välja att skriva ut i färg eller svartvit. Kopiatorn har fyra tonerbehållare, cyan, magenta, gul och svart (CMYK) och tillsammans får du hela färgspektrat.

Multifunktionskopiatorer underlättar också när du ska samarbeta med andra genom att dela och hantera dokument. Du kan digitalisera dina dokument genom att du på ett säkert och enkelt sätt kan scanna direkt till e-postmottagare eller mappar. Din kopiator kan verkligen vara en multifunktionell enhet.

 

MFP scanning in colour

Din data är säker

Färgkopiator kan vara utrustad med hårddisk eller SSD minne som sparar alla utskrifter, scannade och kopierade dokument. Du känner till att hackare kan komma åt oskyddad data? För att skydda känslig företagsinformation som är lagrad på hårddisken finns det på många multifunktionskopiatorer flera säkerhetsfunktioner som är standard eller tillval. Några som kan vara bra att ha är följande:

  • S/MIME kryptering för att förhindra obehöriga att läsa e-post som skickats via färgkopiatorn.
  • Serverlöst system för säkra utskrifter.
  • Self-healing firmware är självläkande mjukvara som återskapar inställningar och gör back-up.
  • Tillämpning av säkerhetspolicy.

Med några tillbehör som hålslag, klammer och häftning har du ett system som klarar det mesta.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Använd färg för utskrifter och kopiering

Många kontor och arbetsplatser som hanterar stora mängder textdokument använder en svartvit kopiator.

Färgprinter är perfekta för att producera broschyrer, foldrar och annat marknadsmaterial, men även annan information och typer av material där bilder och färger ska komma till sin rätt.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Välj rätt utifrån din verksamhet

Om färg inte är nödvändig för din verksamhet ska du välja en svartvit kopiator som använder en toner istället för fyra toner som behövs för färg. Genom att välja en maskin som passar din storlek och dina utskriftsbehov, kan du spara utskriftskostnader och energikostnader, både vid svartvit kopiering och färgkopiering. Ett sätt är att använda utskriftsregler som kan styra vem som får skriva ut och hur man får skriva ut.

Ta lite tid och fundera vad du behöver, vi hjälper dig på vägen.

Office workers using PCs at desks

Klara och intensiva färger

Du kan välja mellan en allt i en skrivare med mindre kapacitet, kopieringsmaskiner i A4 färg för hemmakontor. A3 färgkopieringsmaskiner passar bland annat för inhouse verksamhet och annat kreativt arbete. Högvolymsskrivare är perfekta för stora avdelningar, produktiva kontor och interna tryckerier.

Det finns en printlösning för varje företag, det handlar bara om att välja de alternativ som passar dina behov. Avancerad teknik gör att du kan kopiera, skriva ut, scanna och arkivera i full färg - även på de enklare modellerna. Med funktioner som scanning till e-post eller molntjänster som Microsoft 365 har du en praktisk och säker multifunktionsskrivare.

BP-60M45

Vad är Dokument- och utskriftssäkerhet?

Det kanske låter konstigt men även ett litet företag kan spara pengar genom att minska toner, papper och energiförbrukning. Med mjukvaran kan du styra utskrifter och till och med kan ge olika avdelningar olika utskriftsmöjligheter. Några kan skriva ut i färg och andra får skriva dubbelsidigt vilket sparar papper och toner. Genom att användaren måste autentisera sig för att skriva ut ökar säkerheten och inga obehöriga kan använda systemet. Print Management Software är flexibelt och kan anpassas efter dina behov.

Office workers working at desk and an informal meeting