Högvolymsskrivare - prosystem i produktionsklass

Användarvänliga system som ger proffsigt resultat

Våra högvolymssystem är utformade för prestanda, tillförlitlighet och användarvänlighet in i minsta detalj. Med professionella funktioner får du hög produktivitet och bildkvalitet i världsklass.

Du kan producera stora volymer dokument med proffskvalitet, i realtid och utan tidskrävande förberedelser. Med bra mediahantering, hög papperskapacitet och unik förmåga att i färg skriva ända ut i kanten, kan du snabbt skapa högkvalitativa broschyrer med professionellt utseende i ett enda flöde.

Man by a light production printer

Mångsidig och klarar stora volymer

Du kan ta dig an de största jobben utan bekymmer genom att kunna fylla på papper och toner utan att behöver pausa utskriftsserien. Bygg upp en samling med anpassade dokument, jobb och mediaprofiler för ökad automatisering och print-on demand. Med ett imponerande utbud av alternativ för pappersinmatning och efterbehandling gör att du kan producera varierande jobb.

Med kraftfull och branschledande processteknik, integrerad med Adobe-teknik och Fiery RIP, får du jobbet gjort snabbare och med större precision. Systemen är även idealiska för utskrifter av variabeldata.

Man using light production printer

För interntryckerier och reproavdelningar

Oavsett vilken modell du föredrar, kommer kapaciteten och mångsidigheten hos våra högvolymssystem att leverera dokument med snabba arbetsflöden och exakt färgkontroll.

Systemen anpassas till era behov av interntryck och repro avdelning.

A light production printer