Digital signage in store

Digital signage för företag

Med digital signage når du ut med budskap, instruktioner, information och marknadsföring. Vi har helhetslösningar, från installation av skärmar, utbildning, support och service. 

Kontakta oss för att hitta rätt lösning för er

Kommunicera & informera med digital signage

Med digital signage eller digital skyltning som det också kallas, kan ni enkelt få ut kommunikation och budskap till kunder, personal och besökare. Eftersom skärmarna går att installera nästan överallt har de otroligt många användningsområden. Oavsett om du har en eller flera skärm uppdaterar du innehållet enkelt via en molntjänst. 

Digitala signage kan vara allt från tablets, skärmar i liggande eller stående format och olika storlekar, videoväggar, stora LED-skärmar eller touchskärmar. Med digital signage från Sharp skräddarsyr vi en lösning med hårdvara och mjukvara anpassat efter varje unik miljö och målgrupp. Lägg till installation och utbildning för att snabbt komma igång med internkommunikationen på kontoret, kampanjen i butiken eller visningen av prospekts hos mäklarbyrån.

Digital signage

Vad ingår i digital signage?

Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen för digital signage. 

Hårdvara

Vi har skärmar i alla storlekar och för olika miljöer. I en digital signage-lösning väljer du mediaspelare och typ av skärm; digital display, touchskärm, LED-skärm eller videovägg, anpassat efter dina behov.

Installation

Vi monterar och installerar er digital signage för optimal användning. Våra skärmar finns i många storlekar och kan installeras både i liggande och stående format på alla ytor.

Mjukvara

Vi hjälper er att välja rätt mjukvara för att ni enkelt ska kunna hantera innehållet via molnet. Oavsett om det är en eller flera skärmar sammankopplade. 

Utbildning

För att komma igång och använda digital signage på bästa sätt erbjuder vi utbildning för era användare. 

Internetanslutning 

Vi har mjukvaror som är uppkopplade till molnet och hjälper er med anslutningen till internet. Det går även att publicera innehåll utan internetanslutning. 

Service och support 

Vi finns tillgängliga året om och är verksamma runt om i hela Sverige.

Frågor & svar om digital signage

Här hittar du svaret på vanliga frågor om digital signage. 

Vad är digital signage?

Digital signage, eller digital skyltning, är skärmar som kan visa bilder, texter och filmer för att kommunicera och informera. Skärmarna används i olika miljöer och format som exempelvis touchskärmar, LED-väggar (eller videoväggar) och LCD-skärmar. Några användningsområden för digital signage är; vägbeskrivningar, restaurangmenyer, marknadsföring och reklam.

Vad kostar digital signage?

Kostnaden för digital signage beror på val av skärm, i vilken miljö skärmen ska placeras, mjukvara och tillbehör. 

Vem har nytta av digital signage?

Digital signage är ett verktyg som passar extra bra för butiker, vårdcentraler, företag, utbildningssektorn, kaféer eller restauranger. Överallt där människor rör sig underlättar digital signage kommunikationen. Företag använder digital skyltning eftersom det leder till merförsäljning, sparar kostnader och ökar servicegraden.