An image of an office
An image of an office

Lösningar för alla miljöer

Sharp utvecklar innovativa, branschledande lösningar och tjänster, prisbelönta produkter och tekniska lösningar, för olika användningsområden och alla typer av organisationer.

Oavsett om din arbetsplats är ett internationellt företag eller ett nystartat bolag behöver du teknik som du kan lita på utifrån era specifika förutsättningar och behov. Sharps teknik är utvecklad för olika användningsområden och alla typer av organisationer, storlekar och miljöer som kontor, klassrum och mötesrum. 

Lösningar för alla miljöer

Kontor

Lösningar för kontorsmiljöer

Produktivitet, effektivitet och samarbete är krav som är gemensamma för alla kontorsmiljöer. Våra lösningar för dokumenthantering är bra redskap för både rutinuppgifter och säker hantering av data. Vårt breda sortiment av skärmar och AV-lösningar säkerställer att information alltid kommuniceras tydligt och effektivt.

office printing

Möten

Lösningar för mötesrum

Mötesrum kan se ut på olika sätt och nyttjas av många. De behöver därför utrustas med teknik som enkelt och effektivt kan användas av alla mötesdeltagare. 

 

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Utbildning

Lösningar för klassrum

Vi har teknik som är enkel att använda av lärare och elever i förskolor, skolor, universitet och utbildningscentra. Våra interaktiva skärmar är både pedagogiska hjälpmedel och verktyg för att väcka intresse och öka samarbete.

 

High school students in classroom with display-Audiovisual-Lifestyle

Reception

Lösningar för reception & entré

Entrén är en perfekt plats för att informera och kommunicera med både besökare och anställda med hjälp av digitala skyltar. 

Vi har även lösningar för att effektivisera besöksregistrering och på så sätt ge besökarna ett positivt första intryck.

 

 

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Varför ska du välja Sharp som partner?

Sharp har under många år utvecklat innovativa, branschledande lösningar, inklusive prisbelönta produkter och tekniska lösningar - mer information finns att läsa ämnesvis.

Vi har lång erfarenhet av kunder från olika branscher, företagsstorlekar och affärsmiljöer. Våra engagerade och mycket erfarna konsulter kan tillsammans med dig hitta lösningar som passar din verksamhet.