Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

I receptionen får besökarna första intrycket

Gör besökshanteringen smidig och ge rätt information genom tydlig kommunikation.

Skyltar och videoväggar i receptioner och entréer

Receptionen och entrén är ansiktet utåt men också ett viktigt informationsnav för såväl besökare som anställda. Vi har ett brett utbud av tekniska lösningar som välkomnar gäster och underlättar kommunikation. Till exempel är storformatsskärmar eller videoväggar idealiska för stora entréer och hotellreceptioner.

Det finns även mindre bildskärmar som kan användas där utrymmet är begränsat som mottagningar och väntrum. Många använder besökshantering för att kunna välkomna och logga in gäster och patienter, samt skrivare och kopiatorer för att producera besöksbrickor och relevant säkerhets- eller platsinformation.

Hur kan vi på Sharp hjälpa er?

Vi erbjuder produkter och lösningar som hjälper er att effektivisera besöksregistrering och för att ge information till alla som passerar receptionen.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Smidig och säker arbetsplatslösning

Med hjälp av vår arbetsplatslhantering och beröringsfri inloggning kan besökare checkas in digitalt.

Systemet lagrar besöksdata; namn, besöksmottagare, företag, datum och tid och skickar automatiskt ett sms eller e-post till aktuell besöksmottagare. Det är också möjligt att informera besökarna om säkerhetspolicy och andra riktlinjer.

Hand-typing in-visitor-sign-in-screen

Dela information på digitala skärmar i realtid

Med digital skyltning eller digital signage kan du hälsa alla välkomna - besökare, patienter, kunder, elever och personal. Visa till rätt lokal och aktuella rumsbokningar och presentera veckans höjdpunkter. Schemalägg, ändra och publicera ditt innehåll i våra färdiga mallar eller bygg en egen efter ditt behov, med företages färger och logotyp.

Visualisera statistik och försäljning i realtid, och ge dina medarbetare rätt information i rätt tid. Använd skärmar i personalutrymmen och korridorer för att informera och kommunicera.

 

Branded digital signage screen in reception area

Hantera pappersdokument och digitala dokument

Vi erbjuder allt från kompakta skrivare som passar på ett skrivbord för besökare i din reception, till kraftfulla multifunktionsskrivare/allt-i-ett-skrivare, som inkluderar nätverks- och wifi-funktioner.

Du kan enkelt och säkert dela information genom att scanna dokument och säkert skicka via e-post direkt från enheten. Mobila anslutningar låter dig också skriva ut från och scanna till din mobila enhet - idealiskt för besökare som behöver skriva ut dokument.

People working in office space-Lifestyle