Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Solenergi

Solpaneler från pionjären inom solenergi.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Solenergidrivna hus

Producera din egen rena energi och spara pengar.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Solenergianläggningar

Tillförlitliga PV-paneler för ditt PV-projekt.

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Handel och industri

Bli ett grönt företag med ditt eget solenergisystem.

Solenergi

Välkommen till solenergi/PV-delen på Sharps webbplats. Vi har tyvärr inte en komplett del om solenergi på svenska här. Länkarna på denna sida leder därför till vår EU-webbplats, som är på engelska. Om du inte talar engelska rekommenderar vi att du använder översättningsfunktionen som finns i många webbläsare. 

Kontaktformulären längst ner på sidan är på svenska.  

Din solenergipartner för livet

Om du letar efter högklassiga solpaneler för miljömedveten energiproduktion har du kommit till rätt ställe. Att tillhandahålla solenergilösningar har varit Sharps kärnkompetens i mer än 60 år. Sharp har hittills levererat mer än 50 miljoner avancerade fotovoltaiska paneler (PV-paneler) och tillgodosett behoven för tusentals solenergikunder över hela världen.

Från vårt europakontor säljer vi våra solenergisystem till installatörer, distributörer och projektföretag i Europa, Mellanöstern och Afrika. Slutkunder som husägare och affärskunder kan köpa våra fotovoltaiska paneler tillsammans med installationstjänsten från våra lokala installatörer.

 

Dra nytta av oöverträffad fotovoltaisk expertis

Med över en miljon kunder över hela världen och mer än 50 miljoner levererade PV-paneler har Sharp genererat en effekt på 15,4 GW (gigawatt), vilket motsvarar ett CO2-utsläpp på totalt 168 Mt (megaton). Sharps erfarenhet som solenergitillverkare omspänner mer än ett halvt sekel och är längst i branschen, vilket har skapat ett gediget anseende. Sharps solpaneler används inom många områden; från bostäder och installationer i extrema miljöer som t.ex. fyrar och satelliter, till nyligen färdigställda solenergianläggningar på megawatt-nivå.

Peter Thiele, VD för Sharp Energy Solutions Europe

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Beprövad PV-teknik

Sharps portfölj med kraftfulla solmoduler tillverkas för bostäder, byggnader och frifältsinstallationer. Vi anpassar kontinuerligt vårt PV-panelutbud efter den senaste tekniken, och varje ny tekniklösning kontrolleras noggrant innan den tas i bruk för att säkerställa lång livslängd.

three PV panels

Bli en Sharp-grossist eller installationspartner

Som PV-distributör eller installatör behöver du ett starkt varumärke i din solenergiportfölj. Sharp är PV-märket som människor kunnat lita på i över ett sekel och som fortsätter vara nyskapande inom olika produktkategorier. Ta reda på hur du kan dra nytta av ett starkt globalt märke med gediget utbud och olika tjänster som främjar din framgång.

PV installer on a roof

Utveckla PV-projekt med Sharp

Förutom att tillhandahålla utrustning är Sharp även aktiva i globala projekt och partnersamarbeten för utveckling av solenergianläggningar. Vi erbjuder unika möjligheter för investerare, markägare och utvecklare att ta del i PV-projektutveckling av olika slag.

Som ett japanskt företag kan vi erbjuda tillträde till attraktiva subventionsprogram från den japanska regeringen för PV-energianläggningar i olika länder runt om i världen. På samma gång är vi tillgängliga för olika osubventionerade PPA-projekt i MW-skala.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Möt solenergiteamet

Vårt internationella team förenas av passionen för fotovoltaisk energi och viljan att tillsammans med våra partners arbeta för en grön framtid. Vi är stolta över de högklassiga solpanelerna vi tillverkar och garantierna vi erbjuder. Majoriteten av våra kollegor har arbetat för Sharp i över tio år. Vissa av våra medlemmar har flera decenniers PV-erfarenhet att falla tillbaka på.

Sharp Energy Solutions-teamet har vid det här laget varit baserat i Hamburg i Tyskland i över 25 år. I vårt Hamburg-kontor jobbar våra team för solenergiservice, marknadsföring, försäljning, säljutveckling, säljsupport, produktutveckling och ledning. Vi har dessutom ett antal säljare runt om i Europa (Polen, Spanien, Nederländerna, England) för att ta hand om våra kunder på bästa sätt i dessa länder.

sharp solar team at exhibition

Kontakta Sharp Solar Team