Kortterminal och mobil betalning

En mobil Kortterminal passar alla branscher, speciellt för dig som jobbar i rörliga verksamheter där behovet att vara mobil finns. Till exempel torghandel och marknadshandel, pop-upbutiker, evenemang, utomhusserveringar, food trucks och serveringsvagnar.

Med vår mobila kasssasystem hanterar du försäljning och betalning där du och dina kunder befinner sig. Det är ett lättanvänt system eftersom det finns både touchskärm och fysiska knappar och stöder flera olika betalsätt; chip, magnetremsa och kontaktlös (blipp).

Snabbt, enkelt och flexibla Kortterminaler för både dig och dina kunder!

Den mobila kortterminalen är ett fullt integrerat kassasystem som du har i din hand. Du kan lägga in obegränsat antal artiklar och registrerar försäljning, kommer åt statistik och ta betalt på en och samma enhet. Det är en Androidkassa, kvittoskrivare och betalterminal allt-i-ett. Med våra Kortterminaler erbjuder vi alla våra kunder support, varje dag året runt.

mPay_bakery

Kortterminaler för rörliga verksamheter

Genom att jobba mobilt gör du det enkelt för din verksamhet och blir mer tillgänglig för dina kunder. Det ökar chansen att kunden handlar och att din verksamhet kan växa. Det kan vara så enkelt som att du flyttar ut från din butik till gatan utanför när solen lyser och folk flanerar förbi. Säljer du paraplyer och lovikavantar kommer kunderna verkligen uppskatta att du finns nära tillhands.

mPay_flower