Kassasystem för café, bar och restaurang

Fredag, lön och sol – uteserveringen är knökfull. Du har folk i kö, maten är klar i luckan, några gäster vill beställa och andra vill betala – det här kan vara både dröm och mardröm för alla inblandade. Vi förstår att du behöver en kassa som jobbar snabbt, är intuitivt med ett lättanvänt gränssnitt och att den ska tåla lite spill och kladdig fingrar, speciellt anpassade efter caféer, barer och restauranger.

Boosta försäljningen och öka din vinstmarginal med smarta verktyg som hjälper dig att höja snittnotan, vända borden snabbare och promota de menyalternativ du tjänar bästa på.

Kassasystem med större flexibilitet

Eftersom systemet är helt molnbaserat når du kassasystemet var du är än. Du får även flexibilitet i form av t.ex. 

  • Swish, Klarna och alla betalkort, presentkort och kontant. Alla betalsätt är tillgängliga
  • Beställning online, via QR-kod eller expresskassa
  • Justera menyn, uppdatera en artikel eller lägg till ny personal oavsett var du befinner dig
  • iPads, iPhone, Android tablets och telefoner - använd kassan på den hårdvara som passar dig
  • Flera integrationer för att förenkla vardagen. Fortnox, Personalkollen och Qvanti är några exempel.

 

POS Sharp dining

Expresskassa ger mer för både gästen och kocken

Expresskassa är en order-, betalnings- och kommunikationslösning som får din restaurang att fungera snabbare och effektivare. Expresskassan frigör tid för personalen, samtidigt som den ökar möjligheten för merförsäljning genom föreslagna tilläggsprodukter till gästen. Gästen betalar snabbt och enkelt med den inbyggda kortterminalen som stödjer alla kort inklusive kontaktlös betalning. 

POS-Express

Öka kommunikationen med digitala köksskärmar

Oavsett om du serverar snabbmat eller à la carte kan våra bongskärmar, eller digitala köksskärmar som vi också kallar dem, höja servicenivån. De är flexibla och kan anpassas efter dina rutiner.

Bongar skickas direkt till köket där kockarna får en tydlig överblick. Gästen eller servispersonalen kan följa beställningen och meddelas när den är klar för avhämtning.

POS-communication

Kassasupport 24/7 - 365 dagar om året

När du behöver hjälp, då är fem minuter en evighet - vi förstår det. Hos oss kan du känna dig trygg med support 365 dagar om året.

Sharp har många års erfarenhet av betallösningar och vi finns över hela landet.

man with headset