Sharp PC Based EPOS Terminal RZ-E3 Series

Kassaapparater & betalterminaler

Upptäck Sharps betallösningar med en uppsjö av olika betalterminaler och andra tillbehör.

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta rätt kassaapparat

Vi hjälper dig att ta fram en betallösning, kassaapparat eller betalterminal - vad ni än behöver. För självklart skiljer sig behoven om du har en liten butik, kedja av butiker, en grillkiosk eller en restaurang. Det är enkelt att komma igång och vi ser till att ni har de verktyg som passar er verksamhet. 

Våra kassaapparater ska vara anpassad efter er verksamhet, säkra och enkel att använda. Vi vet att den är helt avgörande för att göra business - vi erbjuder support 8-22 varje dag året runt. Ja, till och med på julafton.

Vi kan alla typer av kassatillbehör

PC-kassa eller mobil betalning via surfplatta eller digitalt? Vi har lösningar för allt. Ett brett utbud av produkter för betalning underlättar för din verksamhet. 

Kvittohållare, kunddisplay, handscanner, kassalådor och magnetkortsläsare. Eller varför inte en våg för att väga de varor du vill sälja? Vi hjälper dig att ta fram en kassalösning som både underlättar för dig och dina kunder. 

retail_swe

Administrera kassaapparaten var du än är

Med vår webbaserade mjukvara kan du administrera dina kassor var du än är och när som helst. Du kanske vill justera menyn efter dagens leverans av varor, uppdatera med en ny ölsort eller lägga till extra personal. Praktiskt att du kan sköta allt från din telefon, platta eller dator.

Att få koll på lagerstatus och lönsamhet är viktigt för dig och din rörelse. Tjänsten är helt integrerad med våra kassaapparater och du väljer vilka delar du behöver av statistik, logistik, kundklubb och bokningskalender.

POS Cafe

Hur kan du öka merförsäljningen?

Enklaste sättet är att erbjuda kunden något som den vill ha. Extra dryck, en behaglig kräm efter behandlingen eller ”köp 2 betala för 1”.

Du kan på ett smidigt sätt få ut ditt budskap på digitala skärmar i lokalen och skyltfönster. Det är enkelt att anpassa innehållet om det regnar ute, veckodag och lagerstatus. Den digitala skärmen kan stå på en disk, fritt på golvet, på väggen och från taket. Det kan vara stående och liggande skärmar och ditt budskap kan du själv hantera och uppdatera beroende vilken tid på dygnet, om du har några hyllvärmare du vill erbjuda eller jubileum att fira. Du kan mixa text, bild och rörlig information till din målgrupp. Från oss får du en lösning där skärmar, mjukvara, installation och utbildning ingår.

pos_digital signage

Bra service för dig och dina kunder, gäster och klienter

Att snabbt kunna ta hand om sina kunder, gäster och klienter är grundläggande för god service. Att kunna hantera olika betalsätt, presentkort och återköp är lika självklart.

En bra kassa kan hjälpa till att bidra till god service för dig och dina kunder och gäster. Gästerna kan boka bord själva, kundnotan kan enkelt delas av alla runt bordet, spagästen bokar sin egen behandling och lunchgästerna både bokar och betalar sina måltider. Bra service för gästerna ger dig mer än nöjda kunder - du får tid över till annat.

POS-communication