Färgskrivare

Ge dina dokument det lilla extra

Oavsett bransch kan en färgskrivare få dina dokument i färg att fånga intresset, vilket hjälper för tydligare kommunikation och bättre förståelse.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Mångsidiga multifunktionsskrivare

Färgskrivare A4 och A3 finns på många olika arbetsplatser. Välj mellan bordsskrivare eller en golvstående modell beroende på ditt behov och vad som passar ditt utrymme. För en komplett utskriftslösning, välj allt-i-ett-skrivare som vi kallar multifunktionsskrivare (mfp) den kombinerar utskrift, kopiering, fax, scanning och arkivering.

Med högvolymsskrivare och professionella system får du professionell kvalitet, färgkopiering och A3-utskrifter med avancerad efterbehandling.

BP-60M45

Ska du välja en färgskrivare eller en skrivare för svartvit?

Det beror på vilken typ av dokument du arbetar med. Ska du skriva ut presentationer, kalkyler eller marknadsföringsmaterial är färgskrivare bäst för jobbet. Men om du bara skriver ut textdokument är en svartvit skrivare tillräckligt bra.

Woman using colour printer in school

Hur säker är färgskrivare?

Smarta säkerhetsfunktioner gör datan i din färgskrivare säker, för när allt kommer omkring kan skrivare hackas precis som datorer. Skrivarens minne kan innehålla data från alla dina senaste utskrifter och kan snappas upp av hackare. Se till att din skrivare skyddas mot hackare genom att tänka på följande:  

 • Self-healing firmware
  självläkande mjukvara som återskapar inställningar och gör back-up.
   
 • Whitelist
  whitelist ger godkända applikationer tillgång till systemet.
   
 • S/MIME kryptering av e-post
  kryptering för att förhindra obehöriga att läsa e-post som skickats via skrivaren
   
 • Encryption
  tillämpning av säkerhetspolicy.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Hantering av skrivarrutiner och säkerhet

Med en mjukvara för utskriftshantering kan du få både kontroll och översikt över alla dina färgskrivare och multifunktionsskrivare.

Med mjukvaran för dokument- och utskriftshantering kan du ge team och individer olika åtkomst till skrivare. Till exempel ge vissa avdelningar möjlighet till färgutskrift eller dubbelsidig utskrift, andra som inte behöver, hindras från att använda dessa funktioner.

Med mjukvaran för säkra utskrifter kan du också lägga till säkerhetsfunktioner för att styra användningen av skrivare, allt för att hålla data skyddad samtidigt som du kan minska pappersförbrukningen.

Man using software on colour printer