Mobila utskrifter

Säkra utskrifter med din mobil

När anställda arbetar på många olika ställen och använder mobila enheter, smartphones och surfplattor (Bring Your Own Devices - BYOD) kan det leda till:

 • Ökad flexibilitet – det är mycket lättare för anställda att skapa och dela information när och var det behövs.
   
 • Ökad produktivitet – anställda behöver inte logga in på en dator för att öppna dokument och kan komma åt och skriva ut direkt från sin egen mobila enhet.
   
 • Anställda känner sig mer nöjda - de har fler valmöjligheter och kan arbeta på ett sätt som passar dem. 

Det kan innebära utmaningar hur du integrerar mobila utskriftslösningar i nätverks infrastruktur så att du fortfarande kan spåra och hantera mobilanvändares aktiviteter. Om de implementeras utan att följa de regler som finns för säkerhet och styrning enligt en utskriftssäkerhetspolicy kan de och hela nätverket hotas.

Man-at-desk-using-mobile

Att vara flexibel och mobil bidrar till produktiviteten

Som en del av Sharps utbud av mobilapplikationer, kan du med våra lösningar Managed Print Services, integrera mobila enheter på ett säkert sätt. Förutom att ge människor frihet och flexibilitet att skriva ut information från sina telefoner, surfplattor och bärbara datorer hur och var de vill, hjälper våra utskriftslösningar dem också att säkert scanna och dela dokument även när de är borta från kontoret.

Det här kan du få hjälp med:

 • Problemfri utskrift - välj bara ett dokument, förhandsgranska och skriv ut vad du behöver direkt till Sharp-skrivare från en mobil enhet som är ansluten i nätverket.
   
 • Förenkla scanning - papperskopior kan scannas till PDF-filer på Sharps skrivare och kopiatorer som stöds och visas direkt på mobila enheter.
   
 • Samarbeta smidigt - dela enkelt scannade filer med andra program som stöds eller spara dem i molnet.

Kort sagt, med våra mobila lösningar kan du skriva ut från mobila enheter lika enkelt som att skriva ut från en kontorsdator.

Two people-in office-looking at tablet-lifestyle