People in a meeting
People in a meeting

Jobba på Sharp

Sharp Europa är en del av Sharp Corporation med över 49 000 anställda globalt. I Norden jobbar vi med B2B lösningar och vår affärsfilosofi bygger på att erbjuda lösningar som underlätta för människor i vardagen.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra det möjligt för företag och organisationer i hela Europa att förbättra sin prestanda och anpassa sina digitala arbetsplatser med våra produkter och tjänster. Våra kunder är viktiga och det är inte bara vad vi kan erbjuda, utan hur vi levererar som är en del av vår framgång.

Våra medarbetare har olika erfarenheter, kunskaper och bakgrund. Gemensamt för oss, är att vi alla är "experter inom våra områden", har hög ambition, vilja och driv att lyckas. 

 

 

Arbeta på Sharp

Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats där du får- och kan utvecklas. Där du uppmuntras att tänka kreativt och vara med och påverka.

Vi som jobbar här är nyfikna, team-players, lösningsorienterade och har fokus på resultat. Vi erbjuder dig stöttning för att nå dit du vill i ditt arbetsliv och vill att du ska trivas. Du som medarbetare ska känna dig värderad och viktig – en del av ett team.

Hos oss ska du kunna utvecklas och vi erbjuder;

  • En spännande och givande arbetsmiljö
  • Möjligheter för karriärutveckling
  • Utbildningar för att fördjupa dina kunskaper inom olika områden
  • Digital arbetsplats med ett flexibelt arbetssätt
  • En rad olika förmåner som anställd
Tre medarbetare