People in a meeting
People in a meeting

Jobba på Sharp

Sharp Europa är en del av Sharp Corporation med över 49 000 anställda globalt. I Norden jobbar vi med B2B lösningar och vår affärsfilosofi bygger på att erbjuda lösningar som underlätta för människor i vardagen.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra det möjligt för företag och organisationer i hela Europa att förbättra sin prestanda och anpassa sina digitala arbetsplatser med våra produkter och tjänster. 

 

 

Våra kunder är viktiga

Sharps tjänster och produkter sträcker sig från skrivare och digitala skärmar, till fullständiga IT-tjänster, ett brett men ändå integrerat erbjudande som gör oss till en genuin teknikpartner till våra kunder.

Det är inte bara vad vi kan erbjuda, utan hur vi levererar som är en del av vår framgång. Våra tekniska lösningar är skräddarsydda för att möta våra kunders specifika prioriteringar och krav. Våra medarbetare är experter inom sitt område och kan hjälpa våra kunder att navigera i det ständigt föränderliga tekniklandskapet, samtidigt som de fokuserar på sin verksamhet.

 

Office workers working at desk and an informal meeting

Människan i fokus

Vår affärsfilosofi bygger på att ta fram innovativa produkter och lösningar som underlättar för människor i vardagen. Vi vill erbjuda en digital arbetsplats där du får - och kan utvecklas. Där du uppmuntras att tänka kreativt och vara med och påverka.

Våra medarbetare idag har olika erfarenheter, kunskaper och bakgrund. Gemensamt för oss, är att vi alla är ”experter inom våra områden”, har hög ambition, vilja och driv att lyckas.

Two people working

Arbeta på Sharp

Vi vill erbjuda en modern arbetsplats där du får- och kan utvecklas. Där du uppmuntras att tänka kreativt och vara med och påverka.

Vi som jobbar här är nyfikna, team-players, lösningsorienterade och har fokus på resultat. Vi erbjuder dig stöttning för att nå dit du vill i ditt arbetsliv och vill att du ska trivas. Du som medarbetare ska känna dig värderad och viktig – en del av ett team.

Hos oss ska du kunna utvecklas och vi erbjuder;

  • En spännande och givande arbetsmiljö
  • Möjligheter för karriärutveckling
  • Utbildningar för att fördjupa dina kunskaper inom olika områden
  • Digital arbetsplats med ett flexibelt arbetssätt
  • En rad olika förmåner som anställd
People huddled in a circle