People working at desks and stood around desks
People working at desks and stood around desks

Datorer

Vad behöver du för att att få jobbet gjort?

Rätt teknik för företag, organisationer och skolor

Du behöver en dator för varje individ. Vi vet att användaren behöver en dator med kraftfullhet, prestanda och smidighet. En dator som får jobbet gjort varje dag utan att svika dig.

Vi hjälper dig att välja rätt utrustning. 

Laptops

Det finns många fördelar med bärbara datorer. Vi hjälper dig att välja rätt laptops utifrån vilka behov och krav ni har när det gäller användningsområden och användare. Självklart är effektivitet, säkerhet och användarvänlighet viktiga aspekter.

En av de mest uppenbara fördelarna med laptops är att de är enkla att ta med sig överallt. Anställda som arbetar på företag och organisationer som är flexibla och mixar sina vardagar på kontoret, hemma och på resor föredrar så lätt bagage som möjligt. Just vikten kan vara avgörande för de som rör sig mycket som studenter och ungdomar eller affärsfolk på språng.

Meetingroom laptops

Stationära datorer

Stationära datorer är utmärkta val på fasta arbetsplatser där man inte behöver funktionen att kunna ta med datorn, och där besökare själva söker information eller lämnar uppgifter. Det kan vara receptioner, skatte- och bankkontor och bibliotek. Säkerheten är som alltid högsta prioritet men också användarvänlighet.

Woman by Computer Sharp NEC

Surfplattor

En surfplatta är liten, behändig och lätt att ta med sig. Våra 2-i-1-datorer är utformade med en löstagbar skärm som går att använda som en surfplatta, snygg design och bra funktion ökar din flexibilitet.

<a href="https://www.freepik.com/free-photo/person-using-tablet_3214153.htm#query=tablet&position=36&from_view=search&track=sph">Image by rawpixel.com</a> on Freepik