Medarbetare på Sharp använder nätverkslösningar

Nätverkslösningar & nätverksinstallationer

Vi erbjuder nätverkslösningar och hjälper er med nätverksinstallationer, nätverksdrift och nätverkssäkerhet som är anpassad efter er verksamhet.

Kontakta oss

Stabila nätverkslösningar för företag

Med Sharp som nätverksleverantör erbjuder vi allt från planering och nätverksinstallation till underhåll, drift och support. Vi hjälper ert företag att hitta rätt nätverkslösning - för att ni ska känna er trygga och få en bekymmersfri vardag.

Våra nätverkslösningar för företag

Här listar vi våra produkter och tjänster inom nätverk.

Medarbetare använder dator med nätverkslösning på ett kontor

Nätverksprodukter

Vi anpassar din nätverkslösning efter företagets behov. Vi erbjuder nätverksprodukter som brandväggar, switchar och accesspunkter, fiberanslutning och WAN/internetlinor. 

 

 

Medarbetare genomför nätverksinstallation

Nätverksinstallationer

Utifrån dina behov och för att uppnå optimal nätverksinstallation erbjuder vi förstudie, projektering och projektledning. Med Sharp som nätverkleverantör får du rätt installation med hög nätverkssäkerhet

Medarbetare sköter nätverksdriften

Nätverksdrift

Vi tar ansvar för företagets dagliga nätverksdrift med bland annat nätverksuppdateringar och övervakning. Som driftansvarig ser vi till att nätverket fungerar och är säkert, både på kontoret och för anställda som arbetar hemma och på resa. 

Nätverkslösning genom accesspunkter

För att se till att ni får en stabil wifi-uppkoppling till alla er anställda och besökare börja vi med att kartlägga era lokaler för att optimera internetuppkoppling överallt. Genom att använda fler accesspunkter kan ni röra er runt i lokalerna och fortfarande alltid vara uppkopplade. Allt för att skapa en flexibel och produktiv arbetsmiljö.

För att er nätverksuppkoppling alltid ska vara stark och säker och inte bli överbelastad kan vi enkelt konfigurera separata gästnätverk som alltid finns tillgängliga för era gäster. 
 

Workplace_swe

Frågor och svar om nätverkslösningar

Här hittar du svaret på vanliga frågor om nätverkslösningar.

Vad innebär ett osäkert nätverk?

Osäkra Wi-fi-nätverk är nätverk som inte har krav på lösenord eller inloggningsuppgifter. Osäkra nätverk har också okrypterade anslutningar, vilket gör att risken för att bli hackad är högre. 

Hur vet man vilken säkerhet wifi-nätverket har?

Säkerheten på företagets nätverk beror på valet av nätverkslösning. Vi kan hjälpa ditt företag att se över nätverket och IT-säkerheten så att du undviker skadliga cyberattacker. 

Läs mer på vår säkerhetshub