Waitress
Sharp EPOS Restaurant Server

Lär dig mer om kassor och betallösningar

En kassa kan vara mera än transaktioner mellan dig och din kunder eller gäster. Du kan få hjälp med lagerhållning, statistik och bokningar och den kan hantera underlag för bokföring.

Snabba, enkla att hantera och säkra lösningar

Gemensamt för alla kassasystem är att de ska fungera snabbt, vara enkla att hantera och säkra. De kan vara ditt viktigaste verktyg för din verksamhet och dessutom underlätta din bokföring. Det finns enkla kassor för det lilla nystartade företaget och mer komplexa betallösningar för större företag och kedjor. Allt beror på vad du behöver. En användarvänlig kassa som följer lagar och regler är en förutsättning för att få både dig och din kunder nöjda.

Du behöver en kassa som är branschanpassad men gemensamt för alla kassor, de kan också kallas för kassasystem, kassaapparat eller kassaregister, är att de måste vara säkra och följa de lagar och regler som finns.

Multipay

Kassasystem för barer

Det spelar ingen roll om dina gäster beställer en ipa, eleganta drinkar eller ”ett glas vitt” du måste leverera det gästerna vill ha och ofta måste det gå snabbt från beställning till betalning.

För dig som arbetar i en bar måste ha en kassalösning som är snabb och användarvänlig för att få både dig och din gäster nöjda. Den ska kunna ha ett högt tempo, tåla många kladdiga fingrar och hantera olika betalsätt. Den kan vara ditt viktigaste verktyg och dessutom underlätta din bokföring.

POS_digitalBong

Lösningar för butiker och detaljhandel

Välj en betallösning som har funktioner speciellt för butik och retail ger dig kontroll på försäljning, leveranser och statistik. Det gäller för alla typer av butiker – små säsongsöppna affärer till kedjor och dygnet runt öppna butiker. Med rätt utrustning kommer det att vara lättare för dig att planera och redovisa.

Sharp EPOS Card Payment Lifestyle

Lösningar för caféer

Om du driver ett café och vill jobba flexibelt och samtidigt få översikt över verksamheten bör du ha en lättanvänd och säker kassa som är anpassad till din bransch. Dina gäster förväntar sig mer är gott kaffe och färska bullar – de vill betala snabbt och med flera olika alternativ. Kassan du arbetar med ska tåla hårda tag med spill och kladdiga fingrar.

POS Cafe

Bordskarta

Lösningar för restaurang

Gemensamt för alla typer av restauranger är att det är gästerna, maten och servicen som är i fokus. Du vill presentera menyer på ett inbjudande sätt och bordsbokningen och kommunikation mellan servispersonalen och personalen i kök och bar måste fungera så smidigt som möjligt. Du måste helt enkelt ha rätt utrustning för att lyckas.

Arbetar du i restaurangbranschen behöver du en kassalösning som är anpassad för din verksamhet och är tålig, säker och snabb. Du ska välja de mjukvaror du behöver till din betallösning för att hantera bordsbokning, statistik och bokföring med syfte att du ska få bättre överblick över din verksamhet och kunna planera.

 

POS-cash

Enkel mobil betalning

Sharp mPay

En mobil betallösning passar alla branscher, speciellt för dig som jobbar i rörliga verksamheter, till exempel torghandel och marknadshandel, pop-up butiker, evenemang, utomhusserveringar, food trucks och serveringsvagnar.

Med vår mobila betallösning hanterar du försäljning och betalning där du och dina kunder befinner sig. Det är ett lättanvänt system eftersom det finns både touchskärm och fysiska knappar och stöder flera olika betalmetoder; chip, magnetremsa och kontaktlös (blipp).

Det är snabbt, enkelt och flexibilitet för både dig och dina kunder!
Den mobila enheten är ett fullt integrerat kassasystem som du har i din hand. Du kan lägga in obegränsat antal artiklar och registrerar försäljning, kommer åt statistik och ta betalt på en och samma enhet. Det är en Androidkassa, kvittoskrivare och betalterminal allt-i-ett. Vi erbjuder alla våra kunder support varje dag året runt.

pos_mpay