Kassasystem för salonger

Välj ett branschanpassat kassasystem för din verksamhet. Det kan vara inom friskvård, hårvård, spaanläggningar, nagelsalonger, massage, fotvård, hudvård, skönhetsbehandling, optiker, kiropraktiker - alla som har verksamheter där tidsbokningar och realtidsinformation är centrala.

Kassasystemen är enkla att använda och du kommer snabbt igång. Vi erbjuder support varje dag året runt.

Vi hjälper dig att välja ett anpassat och användarvänligt kassasystem med rätt mjukvaror. Du bestämmer hur dina kunder ska kunna betala, det kan vara via Swish, Klarna, betalkort, presentkort eller kontant. Kanske har du behov av kvittoskrivare och magnetkortläsare eller andra tillbehör. Vi ser till att du får en betallösning som passar dig!

Ett trygg kassasystem att lita på

Våra kassasystem kan hantera flera företag i samma system – perfekt för salonger med flera anställda och egenföretagare. Du kanske vill att kunderna ska boka sina behandlingar via webben integrerat till ditt kassasapparat. Du får koll och sparar tid då systemet säkerställer att allt bokas och redovisas korrekt.

Du kan administrera systemet vart du än är och kan lägga till obegränsat antal användare som får tillgång till den inbyggda bokningskalendern. Det ger en överblick över salongens bokningar, både de som är gjorda online och på plats. Du kan följa din verksamhet i realtid, när som helst, var som helst från din dator, surfplatta och smartphone.

Hair salon

Bekräftelse skickas till kunden

För att underlätta för dig och kunden, genererar betallösningen en bekräftelse när en bokning gjorts och en påminnelse skickas ut dagen innan. Med ett så proffsigt hanterande minimerar du risken att kunden glömmer bokningen. När arbetsdagen är slut kan bokföringsunderlaget skickas direkt till din revisor – smidigt och enkelt.

SMS - din frisör

Få bättre kontroll med smarta kassasystem

Med ett kassasystem från oss får du tid över att fokusera på din verksamhet. Du kan få kontroll på din lönsamhet, lagerstatus, leveranser och försäljningsstatistik vilket gör det enklare för dig att planera och växa.

POS_wellness

Digitala skyltar i butik och skyltfönster

När du vill informera om nyheter, kampanjer och erbjudanden kan du på ett smidigt sätt få ut ditt budskap på skärmar i salongen och skyltfönster. Det är enkelt att anpassa innehållet till väder, veckodag och lagerstatus för att öka köpimpuls och intresse. Vi har helhetslösningar där allt från skärmar, mjukvara, installation och utbildning ingår. Upptäcker du att det finns luckor i din bokningskalender – med en digital skärm i ditt skyltfönster kan du erbjuda lediga tider. Du kan enkelt uppdatera budskapet oberoende var du själv befinner dig.

pos_digital signage