Kontorskopiatorer

Ett system som står på golvet har större kapacitet

Kontorsmaskinen är en trogen följeslagare på många företag och passar bäst för medelstora till stora företag och där det finns tillräckligt stor golvyta. Om du behöver hjälp med dagliga rutiner av utskrifter, kopiering, fax och scanning, är en multifunktionsskrivare även kallad kontorsskrivare och kopiator något för dig.

Multifunktionella kontorsmaskiner är som namnet säger mångsidiga och underlättar din vardag. Du kan smidigt samarbeta med kollegor genom att du delar dokument och på så sätt skapar digitala arbetsflöden. Du kan digitalisera ditt pappersflöde genom att använda funktionen scanna till molntjänster, mappar och e-post.

BP-60M45

Mångsidig och klarar stora volymer

Till skillnad från en bordskopiator är kontorskopiatorerna golvstående, vilket innebär att de kan matas av flera pappersfack och kan stödja olika storlekar och vikter på papper. Men det betyder inte att du behöver en separat kopiator för A3 multifunktionsskrivare fungerar som en svartvit A3-kopiator eller en A3-färgmaskin för att skriva ut, scanna, faxa och efterbehandla om du behöver det. När vi går in i mer digitaliserade rutiner kan våra multifunktionsskrivare hjälpa till med digital transformation med funktioner som scanning till e-post, så att du kan skicka pappersoriginal digitalt till den som behöver dem oberoende var de befinner sig.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Hur snabbt kan kontorsskrivare printa?

En golvstående kontorsskrivare är betydligt snabbare än en bordsskrivare som skriver ut runt 30-60 sidor per minut och den större modellen upp till 120 sidor per minut. Scanningshastigheten är  upp till 240 sidor per minut. Dessutom finns det flera avancerade alternativ för efterbehandling och funktioner som du kan lägga till som häftning och klammer. En kontorsskrivare klarar mycket och levererar kvalitet.

CR5 folding unit

Större företag och avdelningar

Högvolymskrivare och multifunktionsskrivare och skrivare kan hjälpa stora företag, repro- avdelningar och interna tryckerier – alla som har behov av stora volymer av kopior, utskrifter eller scannade dokument. Användarna kan vara säkra på att de får lika hög kvalitet varje dag – snabbt och enkelt.

MX-8090N

Oberoende av storlek, din data ska vara säker

Kopiatorer kan vara utrustad med hårddisk eller SSD minne som sparar alla utskrifter, scannade och kopierade dokument. Du känner till att hackare kan komma åt oskyddad data. För att skydda känslig företagsinformation som är lagrad på hårddisken finns det på många kopiatorer flera säkerhetsfunktioner som är standard eller tillval. Några som kan vara bra att ha är följande:

  • S/MIME kryptering för att förhindra obehöriga att läsa e-post som skickats via kontorsskrivaren.
  • Serverlöst system för säkra utskrifter.
  • Self-healing firmware är självläkande mjukvara som återskapar inställningar och gör back-up.
  • Tillämpning av säkerhetspolicy.

Med tillbehör som hålslag, klammer och häftning har du ett system som klarar det mesta.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Vad är Dokument- och utskriftshantering?

Med Dokument- och utskriftshantering kan du styra hur utskrifter kan göras och till och med kan ge olika avdelningar olika utskriftsmöjligheter. Några kan skriva ut i färg och andra dubbelsidigt för att både spara papper och toner. Genom att användaren måste autentisera sig för att skriva ut ökar säkerheten och inga obehöriga kan använda systemet. Print Management Software är flexibelt och kan anpassas efter dina behov.

Office workers working at desk and an informal meeting