Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Välj den bästa AV-utrusningen

Skärmar och displayer för styrelserum och klassrum, arenor och butiker. Vi ger er verktyg för att effektivt nå ut med ert budskap så väl internt som externt oavsett om behovet finns inomhus eller utomhus.

Kontakta oss

Tydlig kommunikation med skärmar och smart digital skyltning

Våra audio visuella lösningar - Sharp och Sharp / NEC - står för innovation och expertis. De kan användas i många olika miljöer, från receptioner till butiker, klassrum och styrelserum. Uppdateringar av innehållet kan enkelt hanteras manuellt eller automatiserat i realtid.

Bra och tydlig kommunikation hjälper dig att sprida information och på så sätt öka både engagemang och produktivitet.

Interaktiva skärmar

Ta dina möten och utbildningar till en ny nivå med vårt utbud av interaktiva skärmar. Med Sharp BIG PAD är det möjligt att enkelt samarbeta och förmedla information i både klassrum och styrelserum.

Med en intuitiv touch-teknik och ett lättanvänt gränssnitt använder Sharp BIG PAD en Pen-on-Paper-teknik för att ge en pappersliknande känsla och noggrannhet. BIG PAD skärmstorlek gör det lättare än någonsin att lära, samarbeta och kommunicera. 

Windows collaboration display är designad och speciellt framtagen för den digitala arbetsplatsen. Den är vår nästa generations BYOD-lösning med interaktiv 70”-skärm och 4K-upplösning. Du kommer att upptäcka fördelarna när du använder Microsoft 365 och Microsoft Teams. Även om dina mötesdeltagare arbetar på distans kan ni arbeta tillsammans och visualisera idéer. 

Small business meeting watching interactive presentation

Digital skyltning och videoväggar

Digital skyltning eller digital signage som det även kallas, är ett enkelt sätt att öka interaktionen med dina besökare. Digital skyltning och videoväggar används i butiker, köpcentrum, sjukhus och i fastigheter för att nå ut med rätt budskap. Våra skärmar har kraftfull ljusstyrka, hög upplösning och kan installeras på många olika sätt, vilket hjälper dig att skapa fantastiskt innehåll som sticker ut och syns.

Våra skärmar och videoväggar är designade för kontinuerlig drift dygnet runt och har låg strömförbrukning, för att du ska nå ut med ditt budskap tydligt och enkelt, samtidigt som dina kostnader hålls nere.

digital signage

Projektorer

Med Sharp / NEC-projektorer kan du informera, presentera och kommunicera i många situationer. Vi erbjuder ett stort sortiment projektorer med exempelvis laserteknik för affärstillämpningar och övrig professionell användning.

En skalbar och ramlös bild ger hög visningsflexibilitet, och projektorerna har avancerad teknik och hög ljusstyrka som uppfyller många olika krav och önskemål. De har också en låg total driftskostnad med lång livslängd på lampa och filter vilket säkerställer långvarig drift med minimalt underhållsbehov.

A team in a meeting using a projector

Datorskärmar och bildskärmar

Våra bildskärmar ger en bild med stort djup och hög färgnoggrannhet, och klar och tydlig text med hög upplösning. Bildkvaliteten är hög även när skärmen betraktas från sidan. Skärmarna har ultrasmal ram, god ergonomi, flexibla anslutningar och storlekar mellan 24” och 27”. Vi kan erbjuda bildskärmar som uppfyller de flesta krav, från kostnadseffektiv användning till affärskritiska miljöer.

A woman working on a desktop display in an office