MS Teams meeting
MS Teams meeting

Skärmar

Vi har skärmar och displayer för att kommunicera och samarbeta tydligt och effektivt. Vi erbjuder bra skärmlösningar, allt från interaktiva skärmar och smart digital skyltning, till skärmar anpassade för mötesrum och videokonferens.

Interaktiva skärmar och digitala skyltar

Våra skärmlösningar; allt från interaktiva skärmar och smart digital skyltning, till skärmar anpassade för mötesrum och videokonferens är effektiva hjälpmedel för att samarbeta och sprida information. 

En interaktiv touchskärm

Idag finns smarta interaktiva skärmar för mötesrum och videokonferens där ljud och bild för samman människor, team och kontor runt om i världen. Det öppnar upp för samtal och samarbeten där företag och organisationer enkelt kan koppla ihop över 50 deltagare.

En interaktiv touchskärm är ett elegant och imponerande sätt att presentera information på - oavsett om det är en prognos över årsbudgeten, ett personalmöte eller en kundpitch, din presentation kommer aldrig att se bättre ut.

Sharp mötesrum

Digitala skyltar för tydlig kommunikation

Digitala skärmar hittar du i receptioner, trapphus, väntrum, butiker, skolor, köpcentrum, på bussen och ditt lokala bageri, bara för att nämna några miljöer.

Skärmar för digital skyltning, som exempelvis videoväggar för att förmedla budskap är perfekta för att visa allt från marknadsföring till menyer, eller instruktioner och vägvisningar.

Med digital skyltning och videoväggar ökar du din kommunikation genom att anpassa budskapen efter din målgrupp. Dina budskap är tillgängliga vid rätt tidpunkt och med hög upplösning, vilket ökar tydlighet och ger stor genomslagskraft.

Sharp terminal