MS Teams meeting
MS Teams meeting

Skärmar

Skärmar och displayer för att kommunicera och samarbeta tydligt och effektivt.

Produkter

Skärmar

Kommunikation och samarbete har blivit viktigare i vår digitala vardag och vi är beroende av bra skärmlösningar, allt från interaktiva skärmar och digital skyltning, till skärmar anpassade för mötesrum och videokonferens.

Elegans med en interaktiv pekskärm

Tack vare teknik kan människor föras samman och samarbeta bortom företagets gränser och tiden då vi trängdes runt en gemensam konferenstelefon är förbi.

Idag finns smarta interaktiva skärmar för mötesrum och videokonferens där ljud och bild för samman avdelningar, människor och kontor runt om i världen. Det öppnar upp för diskussioner, samarbeten och utveckling där företag, skolor och sjukvård enkelt kan hantera samtal med över 50 deltagare.

En interaktiv touchskärm är ett elegant och modernt sätt att presentera information på - oavsett om det är en prognos över årsbudgeten, ett personalmöte eller en kundpitch, kommer din presentation aldrig att se bättre ut.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Ge liv åt din kommunikation

Alla skärmar är inte interaktiva. Du hittar dessa skärmar i receptioner, trapphus, väntrum, butiker, skolor, köpcentrum, på bussen och ditt lokala bageri, bara för att nämna några.

Dessa platser använder skärmar anpassade för digital skyltning, som exempelvis videoväggar för att lyfta fram sina budskap och visar allt från marknadsföring till menyer, eller instruktioner och vägvisningar.

Med digital skyltning och videoväggar som är lämpade efter verksamhetens behov ger du liv åt din kommunikation och anpassar budskapen enkelt efter din målgrupp och platsen där skärmen är placerad. Dina budskap är tillgängliga vid rätt tidpunkt och med hög upplösning, vilket möjliggör en tydlighet och stor genomslagskraft.

Wayfinding in mall-Audio Visual-Lifestyle, Sharp