A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Lösningar ämnesvis

Sharp erbjuder ett omfattande sortiment av prisbelönta dokumenthanterings- och skärmlösningar som gör det möjligt för företag att hantera information på ett helt nytt sätt.

Vi erbjuder prisbelönta dokumenthanterings- och skärmlösningar för digitala arbetsplatser. 

Lösningar ämnesvis

Säkerhet

Skydda din information

Sharp har förstått att informationssäkerhet är viktigt. Känslig eller affärskritisk information som stjäls eller skadas kan leda till förödande driftmässiga och ekonomiska biverkningar.

Skrivare har många säkerhetsfunktioner för att hantera och övervaka företagets säkerhetspolicy för utskrift. Dessa skyddar också information och dokument mot många fysiska hot och cyberhot samt säkerställer efterlevnad av gällande lagar och bestämmelser.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Bästa förutsättningar för hybridarbete

Hybridarbete

Sharps lösningar för hybridarbete gör att personalen kan arbeta smart, säkert och effektivt. Sortimentet inkluderar avancerade skärmar, bärbara datorer, videokonferensutrustningar och tillhörande AV-mjukvaror och tillbehör.

Woman attending an online meeting from home

Varför ska du välja Sharp som partner?

Våra dedikerade och erfarna konsulter kommer att samarbeta nära med dig för att förstå dina mål och utforma en lösning som fungerar för dig och ditt team, nu och i framtiden.

Vi har designat innovativa, branschledande lösningar, inklusive prisbelönta produkter och teknologier i många år och har decennier av erfarenhet som spänner över alla branscher, företagsstorlekar och verksamhetsmiljöer.

Sharp står för för personlig service, högkvalitativa lösningar och ett globalt varumärke.