A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Lösningar ämnesvis

Sharp erbjuder ett omfattande sortiment av prisbelönta dokumenthanterings- och skärmlösningar som gör det möjligt för företag att utnyttja information på ett helt nytt sätt.

Tjänster & lösningar
Skärmar & AV
Kassa- och betallösningar
Andra tjänster & lösningar

Alla organisationer ställs inför en mängd utmaningar och behöver ofta ett brett tekniksortiment som kan möta verksamhetens, kundernas och personalens behov.

Sharp erbjuder ett omfattande sortiment av prisbelönta dokumenthanterings- och skärmlösningar som gör det möjligt för företag att utnyttja information på ett helt nytt sätt.

Lösningar ämnesvis

Säkerhet

Skydda din information

Sharp har förstått att informationssäkerhet är en väsentlig del av företagets dokument- och utskriftsstrategi. Kommersiellt känslig eller affärskritisk information som stjäls eller skadas kan leda till förödande driftmässiga och ekonomiska verkningar; något som många företag aldrig helt återhämtar sig från.

Sharp-skrivare och Sharp-kopiatorer har många olika säkerhetsfunktioner som hjälper dig att hantera och övervaka företagets säkerhetspolicy för utskrift. Dessa funktioner skyddar också företagets information och dokument mot många fysiska hot och cyberhot samt säkerställer efterlevnad av gällande lagar och bestämmelser.

Via tjänsten Complete Print Security kan Sharp även hantera allt som rör företagets utskriftssäkerhet. Tjänsten inkluderar Smart Security Service som hjälper dig att förstå vilka hot som ditt företag kan ställas inför, och ger skydd som är skräddarsytt för verksamhetens behov.

Man-pressing lock lifestyle

Hyrbridarbete

Hyrbridarbete

Till följd av Covid-19-utbrottet har hybridarbete blivit en oumbärlig del i många företag då de har blivit tvungna att hitta sätt att kombinera kontors-, hem- och distansarbete. Förutsatt att hybridarbete implementeras effektivt kan det ha många stora fördelar – både för företaget i termer av en mer produktiv, motiverad och flexibel arbetsstyrka, och för personalen som får en bättre balans mellan arbete och privatliv.

Sharps hybridarbetslösningar gör att personalen kan arbeta på ett smartare sätt med bibehållen säkerhet och effektivitet. Vårt sortiment består av en serie AV-utrustningar och verktyg för effektivt hybridarbete som underlättar arbetslivet för alla parter. Sortimentet inkluderar avancerade skärmar, bärbara datorer, videokonferensutrustningar och tillhörande AV-mjukvaror och tillbehör.

Woman attending an online meeting from home

8K

8K-teknik

Om en bild säger mer än tusen ord så är 8K en hel roman. 8K-skärmar har långt högre upplösning än Full HD- och 4K-skärmar, och ger en imponerande högupplöst bild med oöverträffad realism för storslagna bilder, presentationer, videoklipp och annat audio-visuellt innehåll. Tekniken förväntas ge stora fördelar inom många olika områden; TV-sändningar, sjukvård, konstruktion, design, säkerhet och även för mer allmän användning.

Sharps vision är att förändra sättet att se på världen med en aldrig tidigare skådad detaljrikedom och realism. Sharps 8K-teknik gör att vi kan omvärdera vår verklighetsuppfattning och avslöja det som vi inte kan uppfatta direkt med våra ögon. Vår revolutionerande 8K-teknik kan återge extremt fina detaljer och mycket hög färgnoggrannhet med 16 gånger så hög upplösning som Full HD, något som den nuvarande 4K-generationen inte kommer i närheten av.

Vi befinner oss i främsta ledet när det gäller 8K-utvecklingen och arbetar med att ta fram ytterligare 8K-tillämpningar så att företagen får utökade möjligheter till exceptionellt detaljerade bilder och video.

Two men looking at a large display in a car showroom

Varför ska du välja Sharp som partner?

Vi vet att företags behov är unika och ofta utvecklas. Våra dedikerade och erfarna konsulter kommer att samarbeta nära med dig för att förstå dina mål och utforma en lösning som fungerar för dig och ditt team, både nu och under de kommande åren.

Vi har designat innovativa, branschledande lösningar, inklusive prisbelönta produkter och teknologier i många år. Vi har decennier av erfarenhet som spänner över alla branscher, företagsstorlekar och verksamhetsmiljöer.

För personlig service och högkvalitativa lösningar från ett pålitligt globalt varumärke kan du lita på Sharp.