Utskriftshantering

Cloud Print - serverfria utskrifter

En av de största utmaningarna med en traditionell lokalt baserad infrastruktur är att varje fysisk plats kräver en dedikerad skrivarserver, vilket ger höga kostnader. När ett företag växer, utökar sin flotta eller öppnar nytt kontor blir investeringar i nya servrar nödvändiga. 

För IT är administrationen krånglig och tidskrävande. Det är inte ovanligt att IT-avdelningen hanterar dessa servrar manuellt en i taget och ort för ort. Organisationer som driver en printflotta med flera olika leverantörer har ytterligare en ökad IT-börda. Detta kräver hantering av flera skrivare och i vissa fall flera servrar per leverantör. 

Cloud based EPOS System

Enkelt och kostnadseffektivt

Njut av en problemfri utskriftsmiljö och en förbättrad användarupplevelse. Genom att flytta dina skrivarservrar till molnet får du en mängd fördelar: 

  • Serverfria utskrifter - minskar bördan på IT, tar bort beroendet av skrivarservrar, möjliggör central hantering och eliminerar praktiskt taget frågorna till IT-helpdesk.
  • Platsoberoende - levereras som en SaaS-lösning eller installeras som ett lokalt privat moln.
  • Förenkla drivrutinshantering - skriva ut till vilken enhet som helst, förbättrar de anställdas produktivitet samtidigt som det minskar underhåll och support.
  • Automatisera administrativa uppgifter - enkelt att distribuera och kontrollera hela print infrastrukturen från ett enda webbaserat gränssnitt.
  • Hög säkerhet - med funktioner som hårdvarukryptering, användarautentisering, revisionsfunktionalitet och integration med den molnbaserade autentiseringsleverantören Okta.
  • Enkel migrering - skapa och kontrollera din egen utskriftsmiljö och ersätt din befintliga Windows- och Mac-baserade printinfrastruktur.
People in an office