Kontorsskrivare

Pålitliga, användarvänliga och har hög kvalitet

Kontorsskrivare är viktiga på många arbetsplatser för oavsett hur mycket vi använder digitala tjänster kan tryckta dokument vara lättare att läsa och ofta nödvändiga för många typer av rutiner i olika branscher, från juridik och sjukvård till tillverkning och detaljhandel.

MX-C428P

Stort, litet och allt däremellan

Kategorin kontorsskrivare är ett brett område och kan innebära olika funktioner, tillbehör och storlekar - stora som små, färg eller svartvit. Eller om du vill ha en multifunktionsskrivare som kan hantera utskrifter för flera team eller fristående trådlösa skrivare, perfekta för kontor eller områden med begränsad tillgång till nätverksuttag.

Vissa skrivare är verkligen ”bara” skrivare - de skriver helt enkelt ut dokument och inget annat. Men multifunktionella kontorsskrivare - multifunktionssystem även kända som mfp kan du skriva ut, scanna, faxa, lagra och kopiera med mera. Du har även möjligheter att lägga till efterbearbetningsfunktioner som klammer och hålslag och annat som du behöver. A3 multifunktionella skrivare är perfekt för stora format som ritningar och kalkylblad.

BP-70M65

Ska du välja en kontorsskrivare eller bordskrivare?

Bordsskrivare är ett populärt val för hemmakontor eller där utrymmet är begränsat och behovet är A4 färgutskrifter. Trots sin storlek kan vissa modeller också erbjuda A3 utskrift i både svartvitt och färg. Oavsett om du behöver en enkel svartvit A4 skrivare eller en A3 multifunktionsskrivare, finns det alternativ som passar dina behov.

Bordsskrivare är idealiska för små team eller företag med lägre utskriftsvolymer, medan kontorsskrivare är bättre lämpade för företag med större utskriftsvolymer.

Högvolymskrivare och produktionsskrivare har utformats speciellt för att vara snabba och pålitliga i alla möjliga miljöer. De traditionella stora golvstående kontorsskrivarna är naturligtvis lämpliga för team eller avdelningar med högre utskriftskrav när det gäller volym, hastighet och pappersformat.

Modern office with printer and display-Product

Behöver kontorsskrivare säkerhetsfunktioner?

Skrivare har samma typ av komponenter som din dator och de kan också bli utsatta för hackare. Skrivare bör ha säkerhetsfunktioner som är utformade för att skydda din känsliga data. Se till att du har:

 • Self-healing firmware
  självläkande mjukvara som återskapar inställningar och gör back-up
   
 • Whitelist
  whitelist som ger godkända applikationer tillgång till systemet
   
 • S/MIME kryptering av e-post
  kryptering för att förhindra obehöriga att läsa e-post som skickats via skrivaren
Man-pressing-lock-icon-on screen

Smarta lösningar för skrivarrutiner och säkerhet

Med mjukvara för dokument- och utskriftshantering kan du få både kontroll och översikt över alla dina skrivare och multifunktionsskrivare och ge team och individer olika åtkomst till skrivare. Till exempel ge vissa avdelningar möjlighet till färgutskrift eller dubbelsidig utskrift, andra som inte behöver, hindras från att använda dessa funktioner.

Med lösningar för säkra utskrifter kan du också lägga till säkerhetsfunktioner för att styra användningen av skrivare, allt för att hålla data skyddad samtidigt som du kan minska pappersförbrukningen.

Office workers working at desk and an informal meeting