Sharp meeting room Stockholm Sweden

Mötesrumsteknik

Mötesrum för alla behov - från hybridmöten till utbildningar och konferenser.

Kontakta oss för att hitta rätt lösning för er

Mötesrum med teknik som höjer era möten

Att hålla ett möte ska vara enkelt oavsett om de sker digitalt, på plats eller med deltagare både på distans och på plats. Alla verksamheter och mötesrum ser olika ut och det är viktigt med teknik som passar just er.

Vi erbjuder kompletta, skräddarsydda lösningar anpassade efter er verksamhet som enkelt kan användas av alla. Vi ser till att ni har den teknik ni behöver för effektiva möten och kreativt samarbete. Våra experter på mötesrum som ser till att ni har rätt lösning och är med er hela vägen - från analys av era behov, till installation, utbildning och support.

Är ni redo att ta era mötesrum till nästa nivå? Kontakta oss för mer information.

 

Redo för kreativa möten

  • Rätt utrustning - Vilken mötesrumsteknik behöver ni för digitala- och hybridmöten som också funkar för fysiska spontana möten? Vi hjälper er med allt; från storlek på skärmar och val av kamera till hur många högtalare och mikrofoner som behövs. 
  • Redo för möten - Era mötesrum blir installerade och helt klara för användning. Allt ni behöver göra är att bjuda in till möten.
  • Relevant utbildning - Med tydlig information och utbildning kan alla använda tekniken fullt ut.
  • Service och support - Ni har tillgång till vår support året om, runt om i hela Sverige.
Sharp meeting room - Stockholm Sweden

Hur vill ni använda era mötesrum?

Mötesrum kan se ut på många olika sätt med en mängd användningsområden. På Sharp kan vi skapa flexibla mötesrum som passar alla era medarbetare.

BYOD Sharp meeting screen

Bring your own device

Koppla enkelt in din egen dator
BYOD – Bring Your Own Device betyder att du kan använda din egen enhet på mötet. Alla kan koppla upp sin dator, smartphone eller surfplatta till mötesrummet med en sladd och få direkt tillgång till skärm, högtalare, mikrofon och kamera. 

Sharp Teams meeting Stockholm Sweden

Microsoft Teams Room

Mötesrum med direkt uppkoppling till Teams
Få alla funktioner i Teams direkt i mötesrummet. Boka mötet precis som vanligt via Outlook och anslut sedan direkt till mötet via ett knapptryck på mötesrummets panel. All teknik startas då automatiskt och du kan fokusera på mötet.

Sustainability Meeting room Sharp Stockholm

Interaktiva möten

Öka kreativitet och interaktivitet
Använd en interaktiv touchskärm för att skapa kreativitet och dynamik i så väl fysiska som digitala möten. En interaktiv skärm är ett perfekt verktyg för att engagera och inspirera mötesdeltagare.

Vad behövs för ett bra videomöte?

Ett lyckat möte handlar inte bara om en bra presentation, engagemang och närvaro. Förutom en stabil internetuppkoppling finns mer att tänka på;

  • Skärm - Välj en skärm som är anpassad till rummets storlek och ändamål. 
  • Mikrofon – Genom att välja rätt mikrofon hörs alla mötesdeltagare oavsett var de befinner sig i rummet.
  • Kamera - Ett litet samtalsrum eller större konferensrum behöver olika kameror. Tänk på att en kamera är din mottagares ögon.
  • Högtalare - I vissa möten vill du spela upp en film, i andra möten kopplar du upp ett videomöte. Oavsett typ av möte är ljudet en viktig del av mötesupplevelsen.
Teams meeting Sharp in Stockholm