People working at desks and stood around desks
People working at desks and stood around desks

Nätverk

Internet är alla företags livsnerv och lika viktigt som luft och vatten - det måste helt enkelt funka i alla väder.

Nätverk

Att ha ett stabilt nätverk som är säkert och anpassat efter verksamheten är helt avgörande för alla företag, skolor och organisationer. Vi hjälper er att planera, installera men också med drift, underhåll och support. Ni får en tydlig överblick av er IT-miljö och en mer bekymmersfri vardag.  

Brandväggar

Skydda er företagsdata och verksamhet med hjälp av vår expertis och toppmoderna verktyg. Våra brandväggar är första försvarslinje som hindrar skadliga program och angripare att få åtkomst till ditt nätverk och IT-system.

Cyber Security

Switchar & accesspunkter

Med switchar ansluter du alla dina enheter till nätet och på sätt stärker säkerheten. Det finns många implemteringsalternativ som är både säkra och smarta. En accesspunkt fungerar som en bro mellan kabelbundet och trådlöst nätverk.

man working on computer

Fiberanslutning & WAN/internetlinor

Fiberanslutning innebär att du får en signal via optiskt ljus. Med fiber kommer du upp i höga hastigheter och kan överföra stora mängder datatrafik. 

LAN (Local Area Network) är ett lokalt datornätverk medan WAN (Wide Area Network) är ett långdistansnätverk. WAN kan koppla ihop kontor, ett stort datacenter, molnapplikationer och molnlagring. Brandväggen eller routern skickar och tar emot information till och från internet via WAN-porten. Flera faktorer som överföringsteknik, utrustning och antalet användare påverkar hastighet och prestanda av datatrafiken.

fiber WAN internet