Skärmar för mötesrum

Med rätt utrustning blir möten effektiva

Vi har skärmar för alla konferens- och mötesrum och med rätt val av utrustning minskas tiden för teknikstrul. Målet är effektiva och lyckade möten, oavsett om det är ett videomöte eller en presentation för ledningen.

Skärmar för mötesrum

Från klassrum till styrelserum

Med skärmar i ditt konferens- och mötesrum öppnar ni upp för nya möten och arbetssätt. En interaktiv touchskärm gör det möjligt att samarbeta och visualisera direkt på skärmen vilket ökar engagemang och lärandet.

Skärmar för utbildning och mötesrum

Tänk på det här för bra videomöten

Ett lyckat möte handlar inte bara om en bra presentation, engagemang och närvaro. Förutom en stabil internetuppkoppling finns mer att tänka på;

  • Skärm - Välj en skärm som är anpassad till rummets storlek och ändamål. Med en interaktiv touchskärm kan du skissa och skriva direkt på skärmen.
  • Mikrofon – Genom att välja rätt mikrofon är det möjligt att alla mötesdeltagare hörs oavsett var de befinner sig i rummet.
  • Kamera - Ett litet samtalsrum eller större konferensrum behöver olika kameror. Tänk på att en kamera är din mottagares ögon.
  • Högtalare - I vissa möten vill du spela upp en film, i andra möten kopplar du upp ett videomöte. Oavsett typ av möte är ljudet en viktig del av mötesupplevelsen.
Sharp display showing different sizes-Audio Visual-Lifestyle

BYOD – Bring Your Own Device

BYOD (Bring Your Own Device) betyder ta med dig din egen enhet. Vilket innebär att tekniken i mötesrummet anpassas och ansluter till den enhet - dator, telefon eller surfplatta, du kopplar in för mötet.

Det innebär att när du kopplar in din enhet till skärmen ansluts all utrustning i rummet och du får tillgång till högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Det gör att du själv kan välja vilket program du vill använda för mötet – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams eller det du önskar.

BYOD gör enkelt för dina medarbetare och gäster att ansluta helt sömlöst till ett mötesrum med sin telefon, surfplatta eller dator. Oavsett vilken konferensplattform ni använder ger det en smidig och trygg upplevelse, och samtidigt får du tillgång till all teknik som finns i mötesrummet, skärm, videokonferenskamera och ljudutrustning.

Skärmar för mötesrum BYOD