Svart-vit skrivare

Enkel och pålitlig

Låt inte en långsam kontorsskrivare dra ner på takten. Svartvita kontorsskrivare är bland de snabbaste skrivarna som finns, så glöm inte att kolla hastigheten per sida och tiden för första kopian. Om utrymmet är problem, titta på en bordsskrivare som tar mindre yta.

Om du väljer tillvalet trådlös uppkoppling kan du skriva ut snabbt och enkelt från valfri mobil, platta och dator som finns i ditt wifi-nätverk.

 

 

BP-70M65

Ta bort tidstjuvar

Du kan också fundera på en svart-vit mulitfunktionsskrivare. Med en mulitfunktionsskrivare  kan du uträtta mycket som att skriva ut, faxa, skanna  och kopiera. Det betyder att du får många funktioner samlade på ett ställe. Du kan även lägga till funktioner för efterbehandling för att snabbt och enkelt ta fram en snygg broschyr med rygghäftning.

Du bör tänka genom ditt utskriftsbehov. Behöver du A4- och A3-format? Större format är många gånger mer användbart och kanske dina kollegor behöver A3-utskrifter?

Med hjälp av en multifunktionsskrivare är det enkelt att omvandla pappersdokument till digital information genom att scanna. Och du kan scanna och skicka det direkt till en mottagare eller till din egen e-postadress.

Sharp Stockholm print secure säkerhet Julia o Alex

Skydda din data

Skrivare kan precis som datorer bli hackade. I skrivaren finns information som inte ska hamna i orätta händer. Så det gäller att skydda skrivarens data på samma sätt som annan företagsinformation.

Se alltid till att ha säkerhetsfunktioner som kryptering, whitelist och självläkande mjukvara som återskapar inställningar och gör back-up.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart mjukvara för document & print management

Med en mjukvara för utskriftshantering kan du få både kontroll och översikt över alla dina skrivare och multifunktionsskrivare.

Med mjukvaran för dokument- och utskriftshantering kan du ge team och individer olika åtkomst till skrivare. Till exempel ge vissa avdelningar möjlighet till färgutskrift eller dubbelsidig utskrift samtidigt, som andra inte behöver dessa funktioner, hindras från att göra det.

Med mjukvaran för säkra utskrifter kan du också lägga till säkerhetsfunktioner för att styra användningen av skrivare, allt för att hålla data skyddad samtidigt som du kan minska pappersförbrukningen.

Office workers working at desk and an informal meeting