Molntjänster för företag
Molntjänster för företag

Molntjänster för företag

Våra experter identifierar de bästa IT-lösningarna och skapar molntjänster för ditt företag som uppfyller dina specifika behov och mål. Vi kan hjälpa dig med allt från molninfrastruktur och molnlagring till molnapplikationer och molnanalys.

Kontakta oss för experthjälp

Säkrare och effektivare arbete med molntjänster för företag

Vi erbjuder anpassade molntjänster för företag i alla storlekar:

  • Bedömning av vilka tjänster som är lämpliga för att flytta till molnet.
  • Migrering av program och IT-lösningar till molnet.
  • Underhåll av applikationslicenser.
  • Drift och underhåll av program och applikationer, inklusive uppdatering av programvaror.
  • Support - våra IT-tekniker är redo att tillhandahålla IT-stöd, dygnet runt.

Det finns en mängd olika molntjänster - allt ifrån backup och lagring till tunga programvaror med affärsdata eller applikationer som Microsoft 365. Molntjänster för företag är en effektiv och prisvärd IT-lösning som hjälper alla typer av verksamheter.
 
Sharps IT-experter och IT-tekniker finns här hela vägen och hjälper er.

Molntjänster för företag

Samarbete och flexibilitet

Microsoft 365

Idag behöver vi ofta kunna utföra vårt arbete när som helst, hur som helst och vart vi än befinner oss. Samtidigt har behovet av att samarbeta blivit allt viktigare. Med Microsoft 365 har du friheten av att ha med dig ditt kontor överallt. Ni har möjligheten att alltid kunna samarbeta mellan kollegor och dela med er av er data. 

Med Microsoft 365 får ni bland annat tillgång till: 

  • Sömlöst arbete mellan enheter – dator, telefon, platta.
  • Enkel delning mellan kollegor och möjlighet arbeta i samma dokument.
  • Enkla kommunikationsmöjligheter med teams. 
  • Helt molnbaserat.

Medarbetare använder microsoft 365

Säkra upp er IT-miljö

Backup och molnlagring för företag

Att ha en bra backuplösning är en kritisk del i att åstadkomma en trygg och säker IT-miljö. 

Skulle någonting hända er data är vår supportteam bestående av kunniga och certifierade IT-tekniker alltid redo att hjälpa er, dygnet runt, så er verksamheten snabbt kan återgå till det normala.

Backa upp och lagra i molnet

Frågor och svar om molntjänster för företag

Här hittar du svar på vanliga frågor om molntjänster för företag. 

Vad är molntjänster?

Molntjänster är en IT-tjänst som lagrar data över internet istället för på företagets lokala serverar. Detta betyder att du har säker tillgång till din data oberoende var du befinner dig och vilken enhet du använder. Molntjänster underlättar samarbete med kollegor och kunder genom att du kan dela data (dokument, bilder, etc.) på ett enkelt och effektivt sätt. Dessutom frigör molntjänster företaget från att själva hantera den tekniska infrastrukturen.

Vilken är den bästa molntjänsten?

Den bästa molntjänsten för företag är den som fungerar för just er verksamhet. Därför är det viktigt att ta råd från en expert utifrån de behov som finns, till exempel säkerhetsrutiner, fildelning, hybridarbete, företagsstorlek, bransch, mm. Vi hjälper dig gärna med att välja den bästa molntjänsten för ditt företag!

Vad kostar en molntjänst?

Kostnaden för molntjänster för företag beror på flera olika parametrar. Dessa kan vara: storleken på företaget, mängd av data, hantering av personuppgifter, filformat etc. Tillsammans med våra experter får du rätt molntjänst för ditt företag utifrån budget och behov. 

Hur säkert är molntjänster?

Säkerheten av molntjänster beror på hur den är uppsatt, hanteringen, leverantören och även användarna. Därför är det viktigt att du tar hjälp av erfarna experter så att inte affärskritisk data går förlorad. Välj en säker leverantör som erbjuder support och lär er hur ni ska hantera företagets molntjänster på ett säkert sätt.