Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side
Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side

Synappx-tjänster

Anslut och förenkla samarbetet.

Kontakta oss
Andra tjänster & lösningar

Synappx-tjänster

Synappx är en innovativ plattform med applikationer och tjänster som fungerar med den befintliga kontorsutrustningen så att du kan dra nytta av enkla lösningar.

Inga bekymmer med tekniska problem på möten. Dela eller skriv ut information precis där det behövs. Genom smartare hantering av mötesytorna förenklas samarbetet.

Synappx Collaboration Hub

Synappx Collaboration Hub är en smart tjänst som ger dig bättre mötesresultat genom att ge en konsekvent användarupplevelse med de mest populära webbaserade videokonferens- och samarbetsplattformarna.

Med ett lättanvänt gränssnitt kan du köra alla Bring Your Own Meeting (BYOM) eller hybridmöten med lätthet, kontrollera AV-utrustning och enkelt komma åt och dela viktiga dokument. Användare känner sig bekväma med Synappx-kontrollerna och behöver inte oroa sig för att använda obekant utrustning för mötesutrymmen.

Dessutom gör dess kraftfulla design att köra alla BYOM-möten eller möten i rummet med installerad utrustning till en njutbar och bemyndigande upplevelse och en där fokus alltid förblir på innehållet och samarbetsmålen.

Synappx Collaboration Hub gör varje möte effektivt och produktivt, oavsett tillfälle, plats eller applikation.

 

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

Utmärkelse för innovation

Synappx-tjänsterna har granskats och testats av olika oberoende branschorgan och vi har med stolthet mottagit utmärkelsen "Outstanding Achievement in Innovation" för Sharp Synappx-familjen från BLI.

Sharp Synappx Family award badge

Synappx Support

För ytterligare hjälp och rådgivning om alla våra Synappx-produkter, t.ex. handledningar för användare och administratörer, information om systemkrav och vanliga frågor, är du välkommen att besöka vår supportsektion.

Man using a computer