Print Security
Print Security

Print security

En stor del av alla cyberattacker går via skrivaren där känslig information finns lagrad. Se därför till att du har din print security på plats.

Kontakta oss

Därför är det viktigt med print security

Skrivaren innehåller ofta konfidentiell information eftersom medarbetare kopierar, skriver ut, skannar eller faxar känsliga dokument som lagras i skrivaren. Alla företag har ett ansvar att skydda de uppgifter de har om sina kunder och anställda.

Vi erbjuder en serie funktioner som hjälper dig att skydda din information och dina dokument från cyberhot. Vi ger dig verktygen för att kontrollera och hantera din policy kring print security och hjälper dig att skydda din konfidentiella information och hur den än samlas in, lagras, skrivs ut eller delas över ditt nätverk.

Så skyddar vi dina skrivare

Antivirusprogrammet Bitdefender

Print security

Finns i de flesta av våra skrivare

Bitdefender är en prisbelönt programvara för print security. Den implementerar flera metoder för att säkerställa branschledande detektionsnoggrannhet. Bitdefender kompletterar skrivarens inbyggda säkerhetsfunktioner och skyddar den mot kända och okända skadliga hot som:

  • Virus
  • Trojaner
  • Worms
  • Ransomware
  • Spyware
  • Ständiga hot

Bitdefender har utformats för att ge optimal prestanda och en trygg vardag.

Print Security

Print Security

Självscannande antivirusprogram

Bitdefender är inbyggd i våra skrivares mjukvara och använder maskininlärningsalgoritmer och patenterad teknik för att upptäcka skadlig programvara och kod. 

Med Bitdefender installerat i våra kopiatorer är det standard att mjukvaran dagligen scannar efter virus. Bitdefender genomför också scanningar i realtid när data skickas eller tas emot, till exempel under ett utskriftsjobb från molnet, uppdatering av en applikation eller mjukvarauppdatering etc. Användare kan också köra en virusscanning på begäran från kontrollpanelen. Alla relaterade aktiviteter kommer att registreras i skrivarens granskningslogg när den är aktiverad.

Virussökningsinformation kommer att visas i avsnittet "Systeminformation" på kontrollpanelen och brådskande varningar kommer att visas i meddelandefältet.

Bitdefender aktiverar man genom tillbehöret BP-VD10ED Virus Detection Kit.

Print Security

Print Security

Välj våra säkra system

Bitdefender finns tillgäng till följande modeller av kopiatorer 

Färgkopiatorer

BP-90C70, BP-90C80

BP-70C65, BP-70C55, BP-70C45, BP-70C36, BP-70C31

BP-60C45, BP-60C36, BP-60C31 

BP-55C26

BP-50C65, BP-50C55, BP-50C45, BP-50C36, BP-50C31, BP-50C26

BP-C533WR, BP-C533WD, BP-C542WD

Svartvit 

BP-70M90, BP-70M75

BP-70M65, BP-70M55, BP-70M45, BP-70M36, BP-70M31

BP-50M65. BP-50M55, BP-50M45, BP-50M36, BP-50M31, BP-50M26

BP-B537WR, BP-B547WD

Print Security

Utskriftssäkerhet du behöver

Smart Security tjänst

Vår innovativa säkerhet som en tjänst hjälper dig att förstå hoten mot ditt företag och ger skydd som är skräddarsytt för dina individuella affärsbehov – direkt "out of the box".

Vi guidar dig genom nuvarande och föränderliga hot, så att du kan bestämma vilken säkerhetsnivå som passar dig. Våra experter kommer att förkonfigurera och leverera din nya skrivare för att uppfylla de exakta kraven i ditt företag, vilket säkerställer ett effektivt skydd av din information utan att begränsa den flexibilitet du och ditt företag behöver. Installation och integration är så enkla som möjligt, så dina enheter är så säkra som de kan vara från det ögonblick du trycker på utskrift

People-around table-having meeting

Frågor och svar om print security

Här hittar du vanliga frågor och svar om print security. 

Är dokument lagrade på skrivaren?

Ja, skrivaren lagrar din data tills du skriver ut dokumentet - sedan raderas dokumentet. 

Hur länge lagrar skrivaren datan?

Hur länge datan lagras i skrivaren beror på dina behov och önskemål. Vi hjälper dig med detta.