8K_32tum

Kalibreringsbar 8K-skärm från Sharp för proffs

Sharp lanserar en 8K-skärm med bländande ljusstyrka på 1000cd/m². Sharp 8M-B32C1 är en 32-tums 8K HDR-skärm med över 33,2 miljoner pixlar som levererar knivskarpa bilder och en otrolig färgåtergivning.

- Jag är stolt över att Sharp 8M-B32C1 lever upp till sitt arv genom att ligga i framkant och driva utvecklingen framåt. Den nya 8K-skärmen är ytterligare ett bevis för att vi på Sharp levererar rätt arbetsverktyg till verksamheter där högsta kvalitet är det absolut viktigaste, säger Jonas Jennessen, nordisk affärsområdeschef på Sharp.

För att säkerställa hög visningskvalitet och korrekt färgåtergivning använder skärmen Sharps UCCT-programvara. UCCT står för Uniformity Calibration Correction Technology vilket betyder att skärmen korrigerar bilden genom att mäta ojämnheter och mura-effekter och kompenserar för detta. Resultatet blir en jämn vitpunkt och färgkonsistens över hela skärmen.

Programvaran Display Calibration Utility tillåter dig att justera färgerna mer exakt, vilket gör skärmen idealisk för digitala kreatörer inom film, foto och medieproduktion, eller för dig som är verksam inom spel och 3D-industrin.