Busy IT Office

Ta kål på tekniktrasslet

Dator som hänger sig, blinkande skrivare, trasiga skärmar – anledningarna till att slita sitt hår på kontoret är många. Sharp har lösningen på din IT-huvudvärk.

Alla som någon gång har satt sin fotsula på heltäckningsmattan, känt lukten av artificiell cappuccino och börjat räkna ned timmarna till lunch känner igen känslan när tekniken strular på jobbet. Oavsett om det är en skrivare som vägrar spotta ut utskrifter, operativsystem som inte uppdateras eller en datormus som kräver att du ska uppdatera datorns drivrutiner – det finns inget som är så dränerande på en arbetsplats som teknikstrul.

Sharps mål är att göra företagens digitala arbetsplatser smidigare och snabbare genom att ta hand om allt som behövs, från datormus till IT-support. För trots att den digitala utvecklingen tar sjumilakliv varje år är det många arbetsplatser som tampas med teknik och tjänster som inte fungerar, vilket spiller tid och ökar frustrationen hos alla anställda.

Arbetsplats som tjänst är helt anpassad till dagens föränderliga kontorslandskap - har du arbetskollegor på länk, eller en frilansare som bara behöver en viss typ av utrustning? Sharp har en flexibel tjänst som är rörlig och anpassad efter dagens digitaliserade kontor.

Alla produkter och tjänster kommer med full support och service och är plug-and-play för att slippa installationskrångel. De är försäkrade om olyckan är framme och anpassas efter ditt företags kontorssituation. I hållbarhetssyfte återanvänder eller återvinner Sharp också produkter.

Med en fast månadskostnad vet du exakt vad din utrustning kostar varje månad. Kort sagt är arbetsplats som tjänst gjord för att vara enkel. Saker ska fungera på jobbet, du slipper stå med händerna i sidan och försöka tyda felmeddelanden från en skrivare. Med rätt verktyg kan du lägga all tid på jobbet som ska göras.