Case - Magnentus

Magnentus building - med känsla, smak och hög service

I Norrköping är Magnentus en framgångsrik fastighetsägare som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter för företagande och boende.

Med drygt 30 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och förädling av både kommersiella- och bostadsfastigheter, erbjuder de trivsamma miljöer att bo och arbeta i. Magnentus äger även Magnentus Building som är en för Sverige unik kontorsfastighet med fantastiska lunch-, konferens- och eventmöjligheter. Fastigheten präglas av känsla, smak och hög service.

-Vi har förvandlat en ganska trist byggnad till ett av stadens nya landmärke - Magnentus Building. Det är en uppskattad och välbesökt mötesplats i centrala Norrköping som erbjuder det lilla extra, säger Emma Lindholm, Vice VD på Magnentus med stolthet. Vi som bolag vill ligga i framkant vilket också betyder att vi vill ha den senaste och smartaste tekniken, det kan vi få genom vårt samarbete med Sharp.

- Våra konferensrum är utrustade med Sharps samarbetsskärmar som är fantastiskt lätta att använda för våra gäster och uppfyller deras önskemål och behov. Det gör också att vår egen personal kan ägna sig åt att ge våra gäster den högsta servicen och inte behöver lägga tid på tekniken, säger Emma.

Hur har samarbetat fungerat?

-Vi har ett härligt samarbete som bygger på förtroende och har löpande kontakt vilket gör att eventuella problem kan lösas innan de uppstår. Vi känner oss trygga med leveransen och kvaliteten på Sharps produkter, säger Emma.

-Det är alltid roligt att kunna hjälpa kunder att hitta lösningar som gör skillnad. Jag vet att Magnentus strävar efter hög kvalitet, smakfull arkitektur och design så våra produkter passar perfekt in i deras miljöer, säger Johan Allansson, kundansvarig på Sharp.

Produkter från Sharp:

Windows collaboration display från Sharp – en 70” stor skärm för att enkelt kunna dela, spara och jobba oavsett om det är ett videomöte eller fysiskt möte. Den uppfyller Microsofts specifikationer och fungerar dessutom perfekt tillsammans med Microsoft Office 365.

Färgskrivare med funktioner för faktura- och säker utskriftshantering.