Kassasystem för restaurang, bar och café

Kassasystem för restaurang & café

Vi erbjuder kassasystem alla typer av restaurang, café och bar - hela vägen från fine-dining, pizzerian till sommarcaféet. Kontakta oss för att få ett kassasystem för era behov.

Kontakta oss

Kassasupport 24/7 - 365 dagar om året

När du behöver hjälp, då är fem minuter en evighet - vi förstår det. Hos oss kan du känna dig trygg med support 365 dagar om året.

Sharp har många års erfarenhet av betallösningar och vi finns över hela landet.

Hosted Telephony

Öka kommunikationen med digitala köksskärmar

Oavsett om du serverar snabbmat eller à la carte kan våra bongskärmar, eller digitala köksskärmar som vi också kallar dem, höja servicenivån. De är flexibla och kan anpassas efter dina rutiner.

Bongar skickas direkt till köket där kockarna får en tydlig överblick. Gästen eller servispersonalen kan följa beställningen och meddelas när den är klar för avhämtning.

POS-communication

Expresskassa ger mer för både gästen och kocken

Expresskassa är en order-, betalnings- och kommunikationslösning som får din restaurang att fungera snabbare och effektivare. Expresskassan frigör tid för personalen, samtidigt som den ökar möjligheten för merförsäljning genom föreslagna tilläggsprodukter till gästen. Gästen betalar snabbt och enkelt med den inbyggda kortterminalen som stödjer alla kort inklusive kontaktlös betalning. 

POS-Express

Frågor och svar om kassasystem för restaurang och café

Här hittar du svaret på vanliga frågor om kassasystem för restaurang och café.

Vilket kassasystem ska jag välja?

Om du har ett nystartat litet café eller restaurang rekommenderar vi att du väljer Sharp Start. Har du en större verksamhet eller behöver specifika funktioner är Sharp Hospitality lösningen för dig. Kontakta oss för att få hjälp att välja rätt kassasystem för din restaurang eller café. 

Vad kostar ett kassasystem?

Kostnaden för ett kassasystem varierar beroende på omfattningen av paketet du väljer samt vilka tillval du gör. Tänk på att välja en långsiktig och hållbar lösning, att betala är viktig faktor i helhetsupplevelsen för gästen. Ett bra system underlättar arbetet för personalen och ger en överblick över verksamheten.