Security-Bitdefender logo and awards

Utöka säkerheten på din skrivare med Bitdefender

Sharp erbjuder Bitdefender - en prisbelönt programvara för att skydda användare mot cyberhot. Bitdefender kompletterar skrivare och kopiatorers inbyggda säkerhetsfunktioner och skyddar mot kända och okända skadliga hot som virus, trojaner, worms och ransomware. 

I dag finns aktörer som hotar cybersäkerhet och dessutom ständigt byter taktik för att genomföra incidenter med skadlig programvara, dataintrång och affärsstörningar. Bitdefender har utformats för att ge optimal prestanda och en trygg vardag genom att den implementerar flera metoder för att säkerställa branschledande detektionsnoggrannhet. 

- Bitdefender finns tillgänglig som tillval till alla våra nya BP-modeller i A3-format för både färg och svartvit. Det innebär att mjukvaran dagligen scannar efter hot. Bitdefender genomför också scanningar i realtid när data skickas eller tas emot, till exempel under ett utskriftsjobb från molnet, uppdatering av en applikation eller mjukvarauppdatering, säger Leif Kinnunen, nordisk produktchef på Sharp. 

-Vi vet att informationssäkerhet är en viktig del av företags dokument- och utskriftsstrategi. Våra skrivare och kopiatorer har många olika säkerhetsfunktioner. De finns både mot fysiska hot, cyberhot och säkerställer också efterlevnad av lagar och bestämmelser. Vi arbetar ständigt på förbättringar och utveckling av våra funktioner för att bibehålla en hög säkerhet för att våra kunder ska känna sig trygga, säger Leif Kinnunen.