Enhetshantering

Vad innebär enhetshantering?

Dina allt i ett skrivare även kallad bordskrivare är viktiga för utskrift, kopiering, fax och scanning - de ska jobba i takt med personalen. Det är därför enhetshantering är viktig för att du kan analysera, styra och säkra dina skrivare från en enda dator.

Office workers working at desks

Kontroll på alla skrivare

Oavsett om du bara har några skrivare eller många multifunktionsskrivare, är  det nu enkelt att få överblick och veta att alla fungerar som de ska.

När en skrivare slutar fungera kan det påverka hela gruppen, ja hela företagets produktivitet, även om det bara är något så enkelt som låg pappersnivå i en kopiator. Mjukvaran enhetshantering tar inte bara bort det dagliga underhållet med att hålla ett öga på tonernivåer, det hjälper också till att förbättra dagliga driften.

Product-Software-SRDM-Summary Screen

Övervaka dina skrivare

Enhetshantering gör mer än att minska din stress för att med säkra utskrifter skyddas skrivaren mot hackare och att inga dokument blir kvarglömda i utskriftsfacket.   

Genom att hantera printrar från din dator får du en tydlig överblick av alla dina skrivare. Du får en varning om några inställningar ändras utan rätt behörighet. Du kan dessutom se till att alla skrivare överensstämmer med dataskyddsbestämmelser.

Tack vare utskriftshantering kan du undvika problem som leder till driftstopp, förlorad produktivitet eller ett säkerhetsbrott.

Small workgroup in meeting room

Använd utskriftshantering

Att manuellt kontrollera toner och papper för utskriftshantering varje vecka är inte effektivt. Du vet inte om något har gått fel förrän det är för sent. Genom att införa automatiserad och konsoliderad hantering med enhetshantering kan du fokusera på viktigare arbetsuppgifter.

När något går fel handlar det inte bara om att förlora tid och att missnöjet sprider sig på kontoret. Det gäller att veta exakt vad som behöver åtgärdas. Att vara proffsig och ta ansvar för sitt arbete bidrar positivt till gruppen och ökar förtroendet och effektiviteten.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Se mer om vår lösningar

 Enhetshantering ser till att dina skrivare och enheter fungerar så att ditt team kan jobba.