Datafångst

Det är enkelt att digitalisera dokument

Att digitalisera dokument  - det vill säga processen att scanna, hitta och spara ett pappersdokument digitalt måste fungera på det flesta arbetsplatser.

Det kan handla om att omvandla gamla pappersdokument till digitala dokument, eller skapa nya filer och anpassa dem i ett arbetsflöde. För båda exemplen behövs en skrivare och mjukvaran datafångst för att få dokumentflödet att funka på bästa sätt.

Det är självklart att du behöver en multifunktionsskrivare eller kopiatorer som kan scanna tillsammans med mjukvaran datafångst. Det säkerställer att dina dokument lagras, delas och hanteras säkert och effektivt – och kan bearbetas genom dina arbetsflöden.

Three colleagues reviewing on-screen content

Bli digital

Kanske är det fakturor som ska scannas för att skapa digitala dokument av papper. Dokument ska scannas, namnges, arkiveras, indexeras, delas och lagras. Med hjälp av datafångst kan hela processen bli automatiserad vilket sparar både tid och pengar.

Genom att skapa spårbara och sökbara filer blir dokumenthanteringen mer effektiv med minskad manuell hantering som kan orsaka mänskliga misstag. Jobbet blir gjort snabbare och säkrare helt enkelt.

Med en multifunktionsskrivare och datafångst kan du skapa fullständig spårbarhet för varje dokument.

Product-Photocopier -MX-6071-colour scanning

Automatisk indexering och analys av innehållet

Spelar ingen roll hur high tech ditt företag är, mänskliga fel kommer alltid att ske. Med datafångst kan du undvika att stora misstag görs, för om ett dokument saknas vet du precis var du ska leta för att hitta det.

Genom att scanna meta-tags och dokumentinnehåll, datafångst indexerar dina dokument på ett smart sätt för snabbt kunna hittas. Du kan välja olika alternativ hur du vill spara dina digitala dokument så att det är precis där de behövs

Fakturascanning och datafångst innebär att även känsliga dokument kan skickas och sparas säkert som lösenordskyddade PDF-filer.

Product-Drivve Image Software on MFP panel

Gör nytta på hela företaget

Det är inte bara utvalda grupper eller avdelningar som har nytta av dokumenthantering, hela kontoret kan få bättre rutiner och kan på så sätt bidra till lägre kostnader och  bra hållbarhet.

Woman using tablet with colleagues at desks

Upptäck våra lösningar för datafångst

Läs mer hur hela kontoret kan få bättre rutiner och kan på så sätt bidra till lägre kostnader och bra hållbarhet.