Affärsverken Sharp Blekinge

Sharp Blekinge - vinnare av Affärsverken Karlskrona

Sharp Blekinge är vinnare av upphandlingen av skrivare och dokumenthantering till Affärsverken. Avtalet gäller under fyra år. Anders Saleskog, vd på Sharp Blekinge, som med mer 25 år i branschen tycker att den här upphandlingen verkligen var rolig att arbeta med.

-Kunden gjorde en väldigt seriös upphandling där pris bara var en av flera faktorer som beaktades. Skrivarna ska placeras på olika avdelningar för att hantera respektive verksamhets dagliga dokumenthantering med bland annat mobila och säkra utskrifter, säger Anders Saleskog.

-Jag är stolt att vi vann upphandlingen tack vare att våra system bedömdes generera det största mervärdet för kunden. Det är kvaliteten, funktionerna och säkerheten på våra tio skrivare från Sharp som var avgörande. Det ger mig extra råg i ryggen och är en tydlig värdemätare på att vi har rätt utrustning och gör ett bra jobb, säger Anders Saleskog på Sharp Blekinge.

Om Affärsverken Karlskrona
Affärsverken har en bred verksamhet med två gemensamma nämnare - hållbarhet och bra service. De arbetar med affärsområdena energi, cirkulär och kommunikation samt kör skärgårdstrafiken i Karlskrona.

Om Sharp Blekinge
Sharp Blekinge är en lokal samarbetspartner när det gäller skrivare, scanning,  betalsystem och skärmar för möte och information. De erbjuden skräddarsydda lösningar tillsammans med marknadens bästa service och support.