Jobbar på lilla kontoret

Bästa laserskrivaren för det lilla kontoret

En kompakt laserskrivare som gör sitt jobb både snabbt och säkert är den bästa skrivaren. Först måste vi reda ut begreppen, med skrivare tänker du att den bara kan göra en sak – skriva ut. Det stämmer, men det finns modeller som även klarar att scanna, kopiera, faxa och arkivera. Vissa system klarar även att scanna direkt till molntjänster, vilket är bra när det gäller att dela information snabbt och säkert. Att omvandla papper till digitala dokument sparar både tid och pengar.

När du väljer en bordskrivare titta gärna lite extra på följande:
Färg eller svartvit. Oberoende om du behöver en vanlig svartvit A4-skrivare för att skriva ut textdokument eller skrivare för snygga färgutskrifter – bordskrivare finns både för svartvit och färg.
Utskriftshastighet. Med snabba utskrifter slipper du vänta.
Papperskapacitet. Hög papperskapacitet ger färre stopp för att ladda maskinen med papper. Om behovet finns i framtiden, kan du lägga till pappersfack för att öka papperskapaciteten.
Trådlös anslutning. Om du vill kunna skriva ut från datorer, mobiler och plattor är trådlösa bordskrivare eller multifunktionskrivare bra val.
Säkerhet. Välj en laserskrivare med inbyggt antivirussystem.

Vem behöver en liten laserskrivare?
En bordsskrivare är användbar för många, från finansavdelningen till HR. Men passar också perfekt i hemmiljö, en snygg design gör att den smälter bra in i inredningen och tar dessutom liten plats.