Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Upptäck Sharp skärmar

Skärmar och displayer för styrelserum och klassrum, arenor och butiker.

Kontakta oss

Välj den bästa skärmen

Våra skärmar används enkelt som digitala skyltar och videoväggar i många olika miljöer, från receptioner till butiker, klassrum och styrelserum. Bra och tydlig kommunikation hjälper dig att sprida information och på så sätt öka både engagemang och produktivitet.

 

 

 

Interaktiva skärmar

BIG PAD Interaktiv skärm

Ta dina möten och utbildningar till en ny nivå med vårt utbud av interaktiva skärmar. Med Sharp BIG PAD är det möjligt att enkelt samarbeta i både klassrum och styrelserum.

Med en intuitiv touch-teknik och ett lättanvänt gränssnitt använder Sharp BIG PAD en Pen-on-Paper-teknik för att ge en pappersliknande känsla och noggrannhet. BIG PAD skärmstorlek gör det lättare än någonsin att lära, samarbeta och kommunicera. 

Windows collaboration display

Windows collaboration display är designad och speciellt framtagen för den digitala arbetsplatsen. Den är vår nästa generations BYOD-lösning med interaktiv 70”-skärm och 4K-upplösning. Du kommer att upptäcka fördelarna när du använder Microsoft 365 och Microsoft Teams. Även om dina mötesdeltagare arbetar på distans kan ni arbeta tillsammans och visualisera idéer. 

Small business meeting watching interactive presentation

Digital skyltning, videoväggar och 8K

Digital skyltning

Digital skyltning eller digital signage som det även kallas, är ett enkelt sätt att öka interaktionen med dina besökare. Digital skyltning och videoväggar används i butiker, köpcentrum, sjukhus och i fastigheter för att nå ut med rätt budskap. Våra skärmar har kraftfull ljusstyrka, hög upplösning och kan installeras på många olika sätt, vilket hjälper dig att skapa fantastiskt innehåll som sticker ut och syns.

Våra skärmar och videoväggar är designade för kontinuerlig drift dygnet runt och har låg strömförbrukning, för att du ska nå ut med ditt budskap tydligt och enkelt, samtidigt som dina kostnader hålls nere.

Utmärkt skärpa med 8K

Våra 8K-skärmar ger dig 16 gånger högre upplösning än full HD och gör dina budskap imponerande. Skärpan och detaljrikedomen i bilderna skapar en naturlig känsla och fångar uppmärksamheten hos dina besökare.

digital signage