Skärmar för mötesrum

Vad är skärmar för mötesrum?

Vi har skärmar som är anpassade för ditt konferens- och mötesrum.

Med rätt val av utrustning minskar ni tiden för teknikstrul. Vi har skärmar som är anpassade för att sitta i konferens- och mötesrum som tillsammans med de nödvändigaste tillbehören skapar effektiva och lyckade möten, oavsett om det är ett videomöte eller en presentation för ledningen.

Meeting with Sharp Touch Viewing on display-Audio Visual-Lifestyle

Från klassrummet till styrelserummet

Idag är vi digitalt kunniga och mognare än någonsin. De senaste generationerna har vuxit upp i ett digitalt samhälle där tekniken har funnits naturligt i deras vardag och spelat en avgörande roll i undervisningen. Därför är det viktigt att tillgodose denna utveckling och efterfrågan även på våra kontor och arbetsplatser.

Med skärmar i ditt konferens- och mötesrum öppnar ni upp för nya typer möten och arbetssätt. En interaktiv touchskärm gör det möjligt att samarbeta och visualisera direkt på skärmen med dina fingrar utan någon mus, vilket ökar engagemang och lärandet.

High school students in classroom with display-Audiovisual-Lifestyle

Videomöten

Ett lyckat möte handlar inte bara om en bra presentation, det handlar om engagemang och närvaro. När du ska koppla upp till ett videomöte vill du ha stabil internetuppkoppling och det finns fler saker att ha i åtanke;

  • Skärm - Välj en skärm som är anpassad till rummets storlek och ändamål. Med en interaktiv touchskärm kan du skissa och skriva direkt på skärmen.
  • Mikrofon – Genom att välja rätt mikrofon är det möjligt att alla mötesdeltagare hörs oavsett var de befinner sig i rummet.
  • Kamera - Ett litet samtalsrum eller större konferensrum behöver olika kameror. Tänk på att en kamera är din mottagares ögon.
  • Högtalare - I vissa möten vill du spela upp en film, i andra möten kopplar du upp ett videomöte. Oavsett typ av möte är ljudet en viktig del av mötesupplevelsen.
Sharp display showing different sizes-Audio Visual-Lifestyle

BYOD – Bring Your Own Device

Har du hört talas om det tidigare? Inte. Låt oss förklarar:

Det betyder i enkel förklaring ta med dig mötet på din egen enhet. Vilket innebär att tekniken i mötesrummet anpassas och ansluter till den enhet du kopplar in för mötet, så som en dator eller surfplatta. Kort och gott innebär det att när du kopplar in din dator till skärmen ansluts datorn till all utrustning i rummet och du får tillgång till högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Det gör att du själv kan välja vilket program du vill använda för mötet – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams eller det du önskar.

BYOD gör enkelt för dina medarbetare och gäster att ansluta helt sömlöst till ett mötesrum med sin telefon, surfplatta eller dator. Oavsett vilken konferensplattform ni använder ger det en smidig och trygg upplevelse, och samtidigt får du tillgång till all teknik som finns i mötesrummet, skärm, videokonferenskamera och ljudutrustning.

Meeting four people discussing with printer and tablet-Audio Visual-Lifestyle