Stationär kassaterminal

Gemensamt för alla kassasystem är att de ska fungera snabbt, vara enkla att hantera och säkra. En bra och trygg kassa är ditt viktigaste verktyg för att få din rörelse att funka. Den hjälper både dig i din verksamhet samt underlättar för dina kunder. 

Vi hjälper dig att ta fram en betallösning, kassasystem eller betalterminal - vad ni behöver. 

  Allt-i-ett POS

  Sharp stationära betalkassa är kraftfull och pålitlig point-of-sales-dator. Ett modernt utseende, robust chassi och dolda kabeldragningar gör att den smälter in i alla miljöer och kan användas i olika typer av verksamheter. 

  • 15,6” display med 10" kunddisplay
  • Modern och stilren ”allt i ett”- kassa med bra prestanda och generös lagring
  Sharp POS_stationar

  Vilka betaltillbehör behöver du?

  Även om NETS och Worldlines (fd.Bambora) betalterminaler idag är vanligast på marknaden kan Sharps betallösningar kan integreras mot de flesta betalterminaler på marknaden. Vi har även andra tillbehör för att underlätta er verksamhet, så som betalscanners, pucksystem för restauranger, kvittoskrivare, bongskrivare, köksskärmar och kassalådor.

  POS Cafe

  Digitala skyltar i butik och skyltfönster

  Du kan på ett smidigt sätt få ut dina budskap på digitala skärmar i butiken och skyltfönster. Du kan mixa text, bild och rörlig information till din målgrupp och det  handlar om att både kunna öka merförsäljning och ge dina kunder bra service. Från oss får du en lösning där skärmar, mjukvara, installation och utbildning ingår. Du kan enkelt anpassa innehållet till grillväder, dagens namnsdagsbarn eller ”veckans kap” – bästa skruvdragaren.

  Våra digitala skärmar kan stå på en disk, fritt på golvet, på väggen och hänga från taket. Det kan vara stående och liggande skärmar och ditt budskap kan du själv hantera och uppdatera beroende vilken tid på dygnet var du än är.

  pos_digital signage