Mobil betalning

En mobil kassa passar alla branscher, speciellt för dig som jobbar i rörliga verksamheter där behovet att vara mobil finns. Till exempel torghandel och marknadshandel, pop-upbutiker, evenemang, utomhusserveringar, food trucks och serveringsvagnar.

Med vår mobila betallösning hanterar du försäljning och betalning där du och dina kunder befinner sig. Det är ett lättanvänt system eftersom det finns både touchskärm och fysiska knappar och stöder flera olika betalmetoder; chip, magnetremsa och kontaktlös (blipp).

Snabbt, enkelt och flexibilitet för både dig och dina kunder!

Den mobila enheten är ett fullt integrerat kassasystem som du har i din hand. Du kan lägga in obegränsat antal artiklar och registrerar försäljning, kommer åt statistik och ta betalt på en och samma enhet. Det är en Androidkassa, kvittoskrivare och betalterminal allt-i-ett. Vi erbjuder alla våra kunder support varje dag året runt.

Givetvis har den även koppling till foodora och uber eats.

mPay_bakery

Passar rörliga verksamheter

Genom att jobba mobilt gör du det enkelt för din verksamhet och blir mer tillgänglig för dina kunder. Det ökar chansen att kunden handlar och att din verksamhet kan växa. Det kan vara så enkelt som att du flyttar ut från din butik till gatan utanför när solen lyser och folk flanerar förbi. Säljer du paraplyer och lovikavantar kommer kunderna verkligen uppskatta att du finns nära tillhands.

mPay_flower