An image of an office
An image of an office

Lösningar för alla miljöer

Sharp utvecklar innovativa, branschledande lösningar och tjänster, inklusive prisbelönta produkter och tekniska lösningar, för olika användningsområden och alla typer av organisationer.

Tjänster & lösningar
Skärmar & AV
Kassa- och betallösningar
Andra tjänster & lösningar

Oavsett om ditt företag är ett litet nystartat företag, ett etablerat litet eller medelstort företag eller ett stort nationellt bolag har vi förstått att du behöver teknik som du kan lita på. Och som lämpar sig för specifika utmaningar och behov på de vertikala marknader du är verksam på.

Sharps teknik är därför utvecklad för olika användningsområden och alla typer av organisationer, samt specifika miljöer såsom kontor, klassrum eller mötesrum. 

Lösningar för alla miljöer

Kontor

Lösningar för kontorsmiljöer

Produktivitet, effektivitet och samarbete är krav som är gemensamma för alla kontorsmiljöer. Vi väljer därför ut och levererar alla våra lösningar, från hanterade utskriftstjänster till AV-lösningar, utifrån dessa krav. Det innebär att du kan lita på att din teknikinvestering alltid kommer att returnera maximalt – från första början.

Med exempelvis våra arbetsflödeslösningar minskar tidsåtgången för administrationsuppgifter i verksamhetens inre system och produktiviteten ökar. Och vårt breda sortiment AV-lösningar för mötesrum och digitala reklamskyltar säkerställer att information alltid kommuniceras tydligt och effektivt.

office printing

Möten

Lösningar för mötesrum

Mötesrum kan användas för många ändamål; från formella presentationer till tillfällig brainstorming. Det behöver därför inrättas så att det ger den flexibilitet som krävs för att människor ska kunna arbeta så produktivt som möjligt. Med rätt AV-utrustning på rätt plats kan du alltid skapa den rätta miljön så att tiden som alla tillbringar i möten ger maximalt utbyte.

Sharp förstår vilka utmaningar som kan vara förknippade med möten, speciellt om flera intressenter är involverade. Med våra möteslösningar för samarbete kan information delas och kommuniceras på helt nya sätt i många olika mötesrumsmiljöer.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Utbildning

Lösningar för klassrum

Sharp har flera decenniers erfarenhet av teknik för alla inlärningsnivåer inom olika utbildningssektorer, till exempel förskolor, skolor, universitet och utbildningscentra.

Vi strävar efter att göra tekniken mer tillgänglig för eleverna och enklare för lärarna att använda. Vår serie interaktiva skärmar transformerar lektionerna med engagerande innehåll som gör att lärare och elever av alla åldrar kan växa och frodas i klassrummet eller annan utbildningsmiljö.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Reception

Lösningar för reception & entré

Entrén på ett företag är både dess synliga ansikte och också en viktig informationsnav för såväl besökare som anställda. Alla passerar det vilket gör det till en perfekt yta för att samarbeta och kommunicera med både besökare och anställda.

Vi kan tillhandahålla en rad lösningar för digital skyltning och lösningar som hjälper dig att effektivisera besöksregistrering och informera alla som passerar.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Varför ska du välja Sharp som partner?

Vi inser att ditt företags behov är unika och ofta förändras. Våra engagerade och mycket erfarna konsulter kartlägger därför i samverkan med dig dina behov och mål och utformar en lösning som är anpassad för din verksamhet – nu och i framtiden.

Vi har under många år utvecklat innovativa, branschledande lösningar, inklusive prisbelönta produkter och tekniska lösningar (se mer information ämnesvis). Och vi har flera decenniers erfarenhet som omspänner alla branscher, företagsstorlekar och affärsmiljöer.

Räkna med Sharp när det gäller personlig service, högkvalitativa AV-lösningar och hanterade utskriftstjänster från ett betrott, globalt varumärke.