A man using a Dynabook laptop
A man using a Dynabook laptop

Datorer

Upptäck våra laptops för företag eller utbildning.

Produkter

IT och datorer för företag och utbildning

Bra människor gör bra affärer men utan rätt teknik kommer man bara halvvägs. Detsamma gäller skolor. Med våra lätta och flexibla bärbara datorer når du nya mål och får en enklare vardag. 

Topprestation

Bärbara datorer från Dynabook kombinerar kraftfulla processorer och blixtsnabbt minne med sin lätta vikt. Oavsett om det är program för studier eller en grafiktung affärsplan - se till att du väljer en dator som matchar alla dina arbetsuppgifter. För att vara på säkra sidan, använd gärna datorer som har processorer med flera kärnor och minst 8 GB RAM-minne, annars kommer appar och program köras långsamt.

woman working at computer

Batteri för hela dagen

Vi vet hur det är att arbeta på resande fot - eluttag finns inte alltid inom räckhåll. Med Dynabook får du en dator med lång batteritid. Oavsett om det är vår allra bästa bärbara dator eller en nybörjarmodell kommer batteritiden att fungera hela dagen.

man working on phone

Locka fram kreativiteten

Kreativitet är en konkurrensfördel. Det gäller både företag och skolor. Vårt sortiment av bärbara 2-i-1 datorer med touchskärm kan hjälpa dig att nå din fulla kreativitet – vik touchskärmen eller koppla loss den så får du en surfplatta att skriva på med en touchpenna eller dina fingrar.

person typing at computer

Pålitlig anslutning

Oavsett om du är på kontoret, i klassrummet eller arbetar hemifrån, är kontakter och anslutningar avgörande. Vårt sortiment av bärbara datorer för skola och utbildning, precis som våra bärbara företagsdatorer, kompromissar aldrig med säkra, snabba och pålitliga anslutningar. Med USB-C anslutning på din dator kan du ladda, samtidigt som den ger nätverk, ljud och bild i en och samma kabel.

computer with accessories

Bärbarhet är en prioritet

Smidighet och bärbarhet finns i vårt DNA. Dynabook är lätta och med en snygg design är de idealiska för att arbeta med på resande fot. Och vi struntar aldrig i stabilitet. Med förstärkta fogar och gummidämpade hörn samt tangentbord som tåls att spilla på – är våra lätta bärbara datorer robusta och byggda för att hålla.

person putting computer in bag

Säkerhet först

Bärbara datorer för mindre företag. Arbetsdatorer för stora företag. Datorer för skola och utbildning. När det gäller säkerhet ser vi ingen skillnad. Kryptering och säkra alternativ för inloggning finns i vårt utbud av bärbara datorer eftersom säkerheten alltid kommer först. För snabb och säker biometrisk inloggning kan du välja att logga in med ditt fingeravtryck eller ansiktsigenkänning.

Vill du lära dig mer hur vår IT- och datorutrustning kan fungera för dig? Utforska våra bärbara datorer.

man working at computer

Hög ersättningsnivå och låg självrisk

Allriskförsäkring - IT

När olyckan eller tjuven är framme upptäcker många att deras företagsförsäkring täcker väldigt lite eller ingenting alls av skadan. Långt ifrån alla företagsförsäkringar täcker hyrd utrustning över huvud taget. Om den gör det är självrisken onödigt hög, ersättningsnivån låg och handläggningstiden kan ta veckor eller månader.

 • Allriskförsäkring inkl. drulle
   
 • Låg självrisk
  500 kr vid objektsvärde* <10 000 kr
  1 000 kr vid objektsvärde* >10 000 kr
   
 • Hög ersättningsnivå
  Inget åldersavdrag de första 36 månaderna
  Ersätter skadat objekt med samma eller likvärdig modell
   
 • Snabb handläggningstid
  Max 2 arbetsdagar. Stå inte utan utrustning längre än nödvändigt

*Nyanskaffningsvärde

man using computer