Multifunktionsskrivare

Jobba effektivare

Oberoende bransch och hur stort ditt företag är kan en multifunktionsskrivare hjälpa dig och din organisation att använda och dela information och på så sätt jobba smartare.

BP-70C65-all in one printer- product

Vad kan multifunktionsskrivare göra?

Multifunktionsskrivare (vi kallar dem  också kontorsskrivare och laserskrivare) bidrar till en enklare arbetsdag på din arbetsplats eftersom den klarar så många olika uppgifter som att skriva ut, scanna, kopiera och arkivera. Allt samlat i en snygg design som passar i de flesta miljöer.

Multifunktionsskrivare kan också scanna till e-postmottagare, underlätta för att öka samarbete och spara tid genom att det är så enkelt att dela scannade dokument.

Small workgroup informal meeting

Välj en skrivare som passar din vardag

Multifunktionsskrivare må vara flexibla på många sätt men om du har en begränsad yta kan en liten allt-i ett skrivare vara den bästa lösningen, den är smidig, kompakt och tar liten plats.

En multifunktionsskrivare är perfekt för större arbetsplatser med krav på mer krävande utskriftsbehov och högre utskriftsvolymer.

Våra laserskrivare kan allt som behövs för dagliga rutiner av kopiering och utskrift i svartvit och färg både i A4 och A3 format.

 

Sharp Stockholm print secure säkerhet

Växer när behovet ökar

Du kan få ett eget tryckeri på kontoret, med produktionsskrivare eller högvolymsskrivare kan du ta fram olika trycksaker och broschyrer med häftning.

Du kan också välja trådlös anslutning av multifunktionsskrivare för snabba och enkla utskrifter från din mobil eller surfplatta som är anslutna till wifi-nätverket.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Är din multifunktionsskrivare skyddad mot hackare?

Ditt företagets data är dyrbart. Det är därför multifunktionsskrivare har de mest avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda data.

Vet du att oskyddade enheter kan bli hackade. Dagens multifunktionsskrivare fungerar på samma sätt som datorer – de har processorer, minne och kan lagra data om alla dina utskrifter, kopior och scannade dokument. Hur som helst, din data kan komma i orätta händer.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management för skrivarrutiner och säkerhet

Med en mjukvara för utskriftshantering kan du få både kontroll och översikt över alla dina skrivare och multifunktionsskrivare.

Med mjukvaran för dokumenthantering och utskriftshantering (Document and print management software) kan du ge team och individer olika åtkomst till skrivare. Till exempel ge vissa avdelningar möjlighet till färgutskrift eller dubbelsidig utskrift samtidigt, som andra inte behöver dessa funktioner, hindras från att göra det.

Med management software kan du också lägga till säkerhetsfunktioner för att styra användningen av skrivare, allt för att hålla data skyddad samtidigt som du kan minska mängden utskrifter som produceras och därigenom hålla nere kostnaderna.

 

Office workers working at desk and an informal meeting