Sharp är vinnare av upphandling av AV-produkter till Piteå kommun

Sharp är vinnare av upphandling av AV-produkter till Piteå kommun

Sharp är vinnare av upphandling av AV-produkter till Piteå kommun. Upphandlingen omfattar ett standardsortiment av projektorer samt telefoner och kameror för mötesrum. I avtalet ingår även att Piteå kommun kan beställa mer avancerad utrustning som skärmar för konferensrum, skolor och publika ytor. Avtalstiden är två år med möjlighet att förlänga ytterligare två år.

Piteå kommun lade stor vikt på två delar. Först handlar det om leverantörens modell för samverkan med kunden. Vilket innebär att sätta en agenda för olika typer av möten som kan vara strategiska, taktiska eller operativa samt vilka som ska delta och hur ofta.  

Den andra delen som Piteå kommun tyckte var viktig; leverantörens kompetens inom omvärldsbevakning och framtidsvisioner med fokus på VR (virtuell verklighet), och dessutom implementering av relevanta produkter både på ett IT-säkerhets- och användarmässigt sätt.

-Vi var den enda leverantören som tog full pott på båda dess områden i utvärderingsmodellen, vilket fällde avgörandet.  Återigen kan vi konstatera att Sharp är oerhört starka inom de mjuka värdena i en upphandling, att vi har utomordentliga produkter vet vi redan, säger Christian Eliason, upphandlingsansvarig på Sharp. 

-Avtalet startade i slutet av maj och de första beställningarna på projektorer har redan kommit in. Att vinna den här typen av upphandling visar att vi arbetar som ett lag med gedigen kompetens, säger Andreas Foogde, säljare på Sharp.