Kassasystem butik
Kassasystem butik

Kassasystem för butik

Vi erbjuder kassasystem för butiker över hela landet, från små nystartade verksamheter till stora kedjor. Kontakta oss för att välja ett kassasystem som passar dina behov.

Kontakta oss
Kassasystem Butik

"Allting funkar väldigt bra och när vi behöver får vi hjälp snabbt"

Marie Oskarsson, ägare butiken Guldklimpen.

Läs om Guldklimpen

Kassatillbehör och kortterminaler

Vi hjälper dig att ta reda på ditt behov för att hitta rätt funktioner för dig. Du kanske behöver våg, handscanner och magnetkortläsare eller andra tillbehör.

En annan viktig detalj är vilka betalningsalternativ du vill erbjuda dina kunder. Många vill bland annat betala med Swish, Klarna och andra betalmedel, presentkort och kontant. 

Kortterminal

Digitala skyltar i butik och skyltfönster

Du kan på ett smidigt sätt få ut dina budskap på digitala skärmar i butiken och skyltfönster. Det handlar om att både kunna öka merförsäljning och ge dina kunder bra service. Från oss får du en lösning där skärmar, mjukvara, installation och utbildning ingår.

Mixa text, bild, rörig eller dynamisk information för att skapa innehåll som passar din verksamhet. Du kan enkelt anpassa innehållet till grillväder, dagens namnsdagsbarn eller månadens erbjudande.

pos_digital signage

Kassasupport 365 dagar om året

När du behöver hjälp, då är fem minuter en evighet - vi förstår det. Hos oss kan du känna dig trygg med support 365 dagar om året. 

Sharp har många års erfarenhet av betallösningar och vi finns över hela landet.

EPOS Solutions for Retail

Frågor & svar om kassasystem för butiker

Här hittar du svar på vanliga frågor om kassasystem för butiker. 

Vilket kassasystem ska jag välja?

När man ska välja kassasystem för butik är det viktigt att tänka på att ge kunden ett smidigt betalsätt och samtidigt underlätta arbetet för personalen. Det kan också vara ett verktyg för att få kontroll över verksamheten, inköp, statistik över försäljning, tidrapporter, schemaläggning och integration med bokföring.

Vad kostar ett kassasystem i månaden?

Kostnaden per månad baseras på vilken typ av kassasystem, funktioner och tillbehör du väljer. 

Måste man anmäla kassaregister?

För att uppfylla Skatterverkets krav måste alla företag med en årlig omsättning enligt Skatterverkets regler ha ett certifierat kassasystem som registrerar all försäljning.