Busy IT Office

Internet- och nätverkstjänster

En stabil och säker uppkoppling är idag en självklarhet. Vi hjälper er installerar nätverk anpassade efter er verksamhet, samtidigt får ni en tydlig översikt av er IT-miljö.

Stabila nätverk för flexibla arbetsplatser

Om ert internet eller era nätverk inte fungerar stannar verksamheten. Därför erbjuder vi er som kund en bekymmersfri vardag med möjligheten att alltid vara uppkopplad. VI hjälper er hitta rätt lösningar för just ert företags nätverksbehov. Med Sharp som nätverksleverantör får ni hjälp med allt från planering och installation till underhåll, drift och support så att ni känner er trygga med att alltid ha tillgång till internet och era nätverk.

Hör av er för att få vet mer hur vi kan hjälpa er få stabila nätverk. 

Trådlösa nätverk som når alla på arbetsplatsen

För att se till att ni får en stabil wifi-uppkoppling till alla er anställda och besökare börja vi med att kartlägga era lokaler för att optimera internetuppkoppling överallt. Genom att använda fler accesspunkter kan ni röra er runt i lokalerna och fortfarande alltid vara uppkopplade. Allt för att skapa en flexibel och produktiv arbetsmiljö.

För att er nätverksuppkoppling alltid ska vara stark och säker och inte bli överbelastad kan vi enkelt konfigurera separata gästnätverk som alltid finns tillgängliga för era gäster. 
 

Workplace_swe